Tietoa mainostajalle ›

i love me-messut 2014

iloveme-111013-9320

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Suomen Blogimedian ja I Love Me -messujen kanssa.

Viikko vielä ja I Love Me-messut 2014 ovat täällä. Helsingin messukeskuksen täyttää muoti ja kosmetiikka. Mukana on myös terveydelle pyhitetty alue ja Luonnollisesti-alue, josta löytää ekologisempia vaihtoehtoja em. aihealueisiin. Koska olen yksi tapahtuman virallisista bloggaajista, on minulla ilo järjestää lippuarvonta! Kommentoi alle mikä alue/merkki sinua kiinnostaa eniten niin osallistut arvontaan. Palkintoina on viisi kirjekuorta joissa on liput kahdelle (lippujen arvo 18€/kpl) ja yksi neljän hengen lippupaketti kaveriporukalle tai perheelle. Kaikki liput ovat yhden päivän lippuja. Suoritan arvonnan ensi viikon tiistaina illalla, niin saan voittajille liput postiin viikonlopuksi. Onnea matkaan!

Minut löytää messuilta todennäköisimmin Muoti– ja Luonnollisesti-osastolta. Design Districtin osastolla on tänä vuonna mm. villiturkiksia tekevä Marita Huurinainen. Kaikki näytökset on tietty must go. Luonnollisesti-osastolla minua kiinnostaa about kaikki. Taidan jopa piipahtaa myös Terveys-osastolla josko sieltä löytyisi uutta inspiraatiota kaltaiselleni urheiluvihaajalle.

Nähdään messuilla!

Kuvat: Messukeskus

 

EDIT: I Love Me -messuliput on arvottu ja onnetar suosi seuraavia: Ulrika B., Anna G., Ansa B., Sheila V., Jenni S. ja Sari O. Laitan teille liput postiin tänään. Onneksi olkoon voittajille.

iloveme-111013-9306

iloveme-111013-9026

Share85 responses to “i love me-messut 2014”

 1. Eveliina says:

  Luonnollisesti-alue ja erityisesti Center for Mindfulness kuulostaa mielenkiintoiselta.

 2. Jannica says:

  Minua kiinnostaa kauneus osastolla meikkisiveltimet, kipeästi tarve uusille. Lisäksi Muotiosastolla kaikki pienet ja uudet merkit joihin en ole aikasemmin tutustunut. Olisin todella kiitollinen lipuista!

 3. Titta says:

  Luonnollisesti-osasto kiinnostaa ehdottomasti eniten, mutta eiköhän sen lisäksi ainakin terveys- ja muoti-aleet tule hyvin koluttua :)

 4. rh says:

  Luonnollisesti-alue kiinnostaa ehdottomasti.lisäksi kotimaiset pikkumerkir.

 5. Mari Rinne says:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja melkeinpä koko luonnollista-osasto. On kyllä huiput messut tulossa, melkein en malta odottaa!

 6. Susu says:

  Voiii että kun tuonne ois päästävä! Erityisesti toi Luonnollisesti-osio kiinnostaa. :—)

 7. Vilma says:

  Minua kiinnostavat kaikki, mutta ehkä eniten koru ja kello -osasto.

 8. Paula B. says:

  En ole aikaisemmin käynyt näillä messuilla, mutta muoti ja luonnollisesti -osastot kiinnostaisivat. Tietysti olisi kiva nähdä sinutkin.

 9. Saikku says:

  Luonnollisesti-osasto kiinnostaa eniten, mutta kaikki messutarjonta käydään kyllä huolellisesti läpi :)

 10. Saara says:

  Minua kiinnostaa terveysalue, jossa yleensä haluan käydä jossakin mittauksessa, ja vertaan sitten tuloksia vuoden takaisiin :) Myös uutuutena luonnollisesti osasto kiinnostaa :)!

 11. Eliisa says:

  Nämä messut on kyllä yksi vuoden kohokohta Habitaren ohella. Luonnollisesti-osastolla kulutan kyllä aikaa varmasti reippaasti :)

 12. Maaria says:

  CoCovin tuotteet ja “luonnollisesti” -alue

 13. NiinaM says:

  Luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on pop!

 14. Miss M says:

  Kauneuspuoli kiinnostaa aina ja kiva nähdä, että tänä vuonna luonnollisemmilla tuotteilla ja palveluilla on ihan oma alueensa.

 15. Anniina says:

  Minuakin kiinnostaa luonnollisesti osio. Lisäaineiden ja vitamiinien tarve lisääntyy talvea kohti ja nyt on hyvä tilaisuus täydentää varastoja.

 16. Nina says:

  Kaikki alueet kiinnostavat, erityisesti ehkä kauneus- ja terveys-alueet kiinnostavat eniten.

 17. Ansu says:

  Terveys-osio kiinnostaa eniten.
  ansuliini1982(at)gmail.com

 18. Iida says:

  En ole vielä merkkeihin tutustunut, mutta kauneus- ja muoti-alueet. :)

 19. Jenni Saarinen says:

  Mua kiinnostaa ehdottomasti eniten muoti-osasto, vaikka koko messut olisi varmasti tosi hieno nähdä!

 20. Viivi says:

  Muotialue on eniten mun juttu, mutta kauneus ja erityisesti luonnonkosmetiikka vaikuttavat muös kiinnostavilta :)

 21. Annika says:

  Kaikki osastot kiinnostavia, mutta erityisesti Luonnolisesti-osasto

 22. Sanna V says:

  Ekololla näyttää olevan hyviä tarjouksia –> sinne siia. (Luonnon) kosmetiikkauutuudet kiinnostaa.

 23. Tanja says:

  Aloittaisin kierroksen luonnollisesti Luonnollisesti -osastolta … ;o)

 24. AnnaMari says:

  Moikka Outi!

  Minua kiinnostavat erityisesti “Muoti” ja “Luonnollisesti” -osastot. Tilasin sun kirjan ja se on vaan boostannut mun tuunausinnostusta. En valitettavasti päässyt osallistumaan järjestämääsi seminaariin kun ei ollut töiden puolesta mahdollista lähteä (asun eri kaupungissa). Olisi ihan mahtavaa treffata sut! :)

 25. noora says:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten, mutta kaikkea muutakin huisin mielenkiintosta tuolla olisi :)

 26. Aimer says:

  Messuilla kynsijutut kiinnostaa ja erityisesti Cesarsshopin koju :)

 27. Jenna says:

  Messuilla kiinnostaa eniten kauneus osasto :) ja siellä eniten pisteet jotka liittyvät meikkaamiseen/maskeeraukseen, lukuunottamatta bodypainting-kisoja ! Poikkeaisin myös terveys puolella jos sieltä löytyisi jotain apua kun tämä syysflunssa alkaa painaa päälle :( !

 28. JS says:

  Tällä hetkellä katsastuslistalleni ovat kivunneet muotiosastolta Design District Helsinki (erityisesti Hopehat ja titiMadam), I love fashion -muotinäytös, Fashion & Beauty Shopping Street sekä Ilmiöitä 2015 -trendinäyttely. Terveysosastolta Medilaser Oy, Luonnollisesti-osastolta Merinovillakauppa, ja Koru&kello-osastolta Rock by Sweden sekä Kalevala Koru (Duudsonit esittelemässä mallistoaan ja stailaamassa asiakkaita – vähintäänkin kiehtovaa!).

 29. Pauliina says:

  Mua kiinnnostaa luonnollisesti alue kaikkein eniten, innolla odotan mitä sieltä löytyy :)

 30. Sari says:

  Eniten kiinnostaa varmaan luonnollisesti osasto ja sen ja terveyspuolen kaikki vinkit selkäkipujen torjuntaan erityisesti. Kauneus -puolelta kiinnostavat erityisesti kynsijutut.

  Ennen en ole messuille eksynyt, joten oikeastaan kaikki osastot olisivat ihan ekaa kertaa nähtävissä. Kivaa! :)

 31. JS says:

  Tähän mennessä katsastuslistalleni ovat kivunneet muotiosastolta Design District Helsinki (erityisesti Hopehat ja titiMadam), I love fashion -muotinäytös, Fashion & Beauty Shopping Street sekä Ilmiöitä 2015 -trendinäyttely. Terveysosastolta Medilaser Oy, Luonnollisesti-osastolta Merinovillakauppa, ja Koru&kello-osastolta Rock by Sweden sekä Kalevala Koru (Duudsonit esittelemässä mallistoaan ja stailaamassa asiakkaita – vähintäänkin kiehtovaa!).

 32. Lena says:

  Ostin vuosi sitten messuvierailultani aivan täydellisen kynsilakan! Rakastuin siiheen niin, että olen koko kuluneen vuoden koittanut etsiä kyseistä merkkiä kaupoista, valitetettavasti tuloksetta. En löytänyt näytteilleasettajien listasta merkin nimellä kulkevaa myyjää (wild & mild), mutta jaksan toivoa, että he käyttävät jotain muuta nimeä :D
  Näillä näkymin olen menossa messuille yhden kaverini kanssa, mutta olemme koittaneet suostutella loppujakin porukastamme mukaan. Neljän hengen lippupaketin voittaminen olisi mahtavaa, niin voisimme kaikki mennä yhdessä!

 33. Neea says:

  Minua kiinnostaa eniten Face Helsinki Ky merkki :)

 34. NammJ says:

  Terveys alue kiinnostaa eniten! :)

 35. Minnanen says:

  Luonnollisesti-osasto kiinnostaa ehdottomasti eniten, mutta olisihan se mukava päästä kurkkaamaan muillekin osastoille :)

 36. Anna E. says:

  Kaikilla osastoilla on mielenkiintoisia juttuja, mutta ehkä tällä kertaa haluaisin tutustua eniten Luonnollisesti alueen tarjontaan.

 37. Eija Heikkinen says:

  Luonnollisesti ja muoti – trashion ja diy

 38. Paula says:

  Kauneus alue kiinnostavin, mutta pitäisihän kaikki alueet kuitenkin kiertää!

 39. Tarja L. says:

  Messut kiinnostavat kokonaisuudessaan, mutta etenkin luonnollisesti-osasto kiehtoo.

 40. Rii says:

  Messut ovat kokonaisuudessaan todella kiinnostavan oloiset, mutta uutuutena “luonnollisesti” osasto herätti suurimman mielenkiintoni!

 41. Maisa says:

  Tänä vuonna minua kiinnostavat erityisesti terveelliset ruoka-uutuudet. Jaksamisleipää on päästävä maistamaan! :)

 42. Isa says:

  Eniten kiinnostavat muoti ja kauneus osastot. Kaikki muutkin tulisi kyllä varmasti kierrettyä läpi, olisi mahtavaa päästä messuille! :)

 43. annikasandra says:

  Kauneus-osasto kiinnostaa kaikkein eniten!

 44. Marjo Väätämöinen says:

  Minua kiinnostaa kauneus-osasto, erityisesti meikit opastuksineen. luonnollisesti osasto on myös yksi mihin haluan ehdottomasti tutustua, olen taas pikkuhiljaa saamassa “omaa aikaa” kun lapset ovat kasvaneet joten haluan päivittää tietojani näiden suhteen :)

 45. Jonna says:

  Luonnollisesti-alue kiinnostaa eniten. Toki aion kyllä pyöriä koko messualueen läpi. :)

 46. Sheila V. says:

  Eniten kiinnostaa kaikki! Harmittaa edelleen kun en viime vuonna messuille päässyt mutta nyt sinne on päästävä :D Eniten minua kiinnostaa terveys, luonnollisesti ja kauneus, mutta varmasti aijon pyöriä kaikki messuosastot useampaan otteeseen! :)

 47. Meme says:

  Minua kiinnostaa eniten tällä kertaa terveys osaston keho ja mieli balanssiin, mutta paljon muutakin kiinnostavaa näyttää olevan..

 48. Anne says:

  Minua kiinnostavat muoti ja terveys. Olisi kiva mennä tutustumaan uutuuksiin.

 49. Arja says:

  Messut kokonaisuudessa kiinnostavat:-)

 50. Sofia says:

  Muoti,kauneus,messutarjoukset…kaikki!

 51. Jutska says:

  Kauneus,muoti,terveys!!

 52. Anssa says:

  Hei, kokonaisuus kiinnostaa ja uudet tuulet: hyvinvointi, kauneus, ihmiset, muoti. Olisi ihanaa saada liput ja nauttia tyttäreni kanssa päivästä kahden kesken! :)

 53. jonna says:

  Eniten kiinnostaa luonnontuotteet ja laukut!

 54. […] osallistua I Love Me -messulippujen arvontaan! Kommentteja voi laittaa vielä tämän päivän iltaan asti. Postitan liput huomenna […]

 55. Milla says:

  Messut kokonaisuutena kiinnostaa kovasti, sillä en ole ikinä käynyt niissä. Toki luonnollisesti-alue taitaa olla kiinnostavin :)

 56. Anna Gramm says:

  Muoti- kauneus- ja terveysosastot ovat aina kiinnostaneet eniten ja kiinnostavat myös nyt. Myös ilmaisnäytteet kiinnostavat… ;) Äidin kanssa ampaistaan messuille jälleen.

 57. Veepi says:

  Terveys- ja Luonnollisesti osiot kiinnostavat kaikkein eniten! Etenkin kiinnostaa miten jo vähän överiksikin mennyt superfood-villitys näkyy messuilla.

 58. Viivi says:

  Kaikki kiinnostavat, mutta erityisesti hyvinvointi ja luonnollisesti!

 59. Maria says:

  Eniten kiinnostaa mittaukset! Olisiko kolesterolimittausta tai rasvaprosenttia! Elämäntaparemontin alkukartoitusta ajatellen :)

 60. TK says:

  Luonnollisesti-osasto kiinnostaa eniten :)

 61. siiri says:

  Kaikki kiinnostaa ainakin jonkun verran, mutta ehkä eniten kauneus ja luonnollisuus.

 62. Pia says:

  Kiinnostaisi löytää messuilta uusia ideoita hiuksien laittamiseen. Minulla on pitkät hiukset, mutta uudet ideat niiden hoitamiseen ja muotoiluun olisivat tervetulleita :) Sekä muoti tietysti :)

 63. Eve says:

  Luonnollisesti- alueen ekomuoti ja ruoka kiinnostavat paljon, muotipuolen Desing District Helsinki olisi myös kiinnostava katsastaa.

 64. Noora says:

  Luonnollisesti osasto :)

 65. Henna says:

  Kokonaisuus kiinnostaa. En ole aikaisemmin käynyt I love me -messuilla jotenka en tiedä millaiset ne ovat. Erityisen kiinnostunut olen luonnonkosmetiikasta.

 66. Mia says:

  Eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka, mutta myös muu kosmetiikka :)

 67. Mervi says:

  Luonnollisesti! :)

 68. Ulrika says:

  Voi, vieläkö ehtii osallistua arvontaan? Hyvinvointi kiinnostaa :)

 69. outilespyy says:

  I Love Me -messuliput on arvottu ja onnetar suosi seuraavia: Ulrika B., Anna G., Ansa B., Sheila V., Jenni S. ja Sari O. Laitan teille liput postiin tänään. Onneksi olkoon voittajille.

 70. Nina says:

  Kaikki alueet kiinnostavat, on niin hyvä paketti kkeräty saman katon alle :)

 71. NeitiR says:

  Kaikki kauneusjutut kiinnostaa aina ja kovasti! Messutarjoukset ja erityisesti uudet inspiraatiot niin meikin,hiusten kuin tyylinkin suhteen:)

 72. Jenni M. says:

  Kauneus- ja muotiosastot kiinnostaa eniten. Kovasti olisi tarvetta meikkivarastojen täytölle ja muutenkin olisi ihana päästä hakemaan messuilta inspiraatiota tulevan syksyn trendeistä.

 73. Emmi says:

  En ole messuilla aiemmin päässyt koskaan käymään mutta uskoisin että terveys on se mielenkiintoisin osasto itselleni :) toki muoti ja kauneus myös kiinnostaa !

 74. Maarit L says:

  Kaikki osastot kiinnostavat, mutta erityisesti terveys- ja kauneusasiat! Ja tietysti uusimmat muotijutut! ☺

 75. Tanja says:

  Terveys ja hyvinvointi,+ liikunta osastot tulee koluttua tarkasti

 76. Anna says:

  Näillä messuilla kiinnostaa kaikki :)

 77. Carina Nikkilä says:

  Kaikki kauneuteen liittyvä kiinnosta kovasti. :) Ystävän kanssa kivaa messupäivää olisi kiva päästä viettämään.

 78. annukka says:

  Kosmetiikka ja syksyn muoti :)

 79. Natalie says:

  Luonnollisesti-alue ja cocovi-osasto vaikuttavat kiinnostavimmilta

 80. Elisa says:

  Eniten kiinnostaa terveys.

 81. Miira Marttinen says:

  Kaikki terveyspuoleen liittyvät asiat sekä luonnollisesti osio!

 82. Anne says:

  Terveys kiinnostaa eniten

 83. Inka says:

  Luonnollisesti osasto uusine merkkeine kiinnostaa eniten

 84. Asta says:

  Erityisesti Terveys ja Luonnollisesti -alueet kiinnostaa, mutta I Love Me messut ovat kyllä mielestäni vuoden paras messukokonaisuus :)

 85. A-M says:

  Luonnollisesti ja Mindfulness Leena Pennanen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *