Tietoa mainostajalle ›

messutärpit

i-love-me-messutärpit

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Suomen Blogimedian ja I Love Me -messujen kanssa. Olen yksi messujen virallisista bloggaajista ja raportoin sieltä fiiliksiäni palkkiota vastaan.

Koko viikonloppu kuluu mukavasti kierrellessä I Love Me -messuilla. Löysin sieltä eilen vaikka mitä ja tänään kierros jatkuu sateesta huolimatta. 80% käyttämästäni kosmetiikasta on luomua, joten aloitin lauantaina päiväni Luonnollisesti-alueen kosmetiikkapuolelta. The Natural Goods Companyn osastolta mukaan lähti Noora Shinglerin ja Mádaran yhteistyössä tekemä pihlajavoide (olen ennen käyttänyt Weledan Skin Foodia). Puhdistamon osastolla nuori herra kehui heidän viherjauheen maasta taivaisiin joten ostin purkin. Jauhe sisältää mm. spirulinaa, chlorellaa, vehnäorasmehua ja steviaa. Teelusikallinen aamulla veteen (oli ihan ok makuista) ja se vastaa ravintoarvoiltaan kiloa vihreitä kasviksia. Tämän kanssa minäkin pärjään aamuisin. Bloggaajien messukassista sain Biozellin suolasuihkeen. Se on kuivashampoota tukevampi ja silikoniton. Karheuttaa tukkaa sen verran, että tyvikohotukset ja nutturat todellakin pysyvät paikallaan. Erittäin toimiva tuote huolettoman surffitukan luomiseen ja ylläpitämiseen (en tod pese tukkaani joka päivä, enemmänkin kerran viikossa), mutta valitettavasti ei luomua.

Luonnollisesti osastolle on myös otettu muotipuolen toimijoita. Nurmen kulmaus on tietty ekomuotidiggarin must go. Osastolla pääsee sovittamaan Suomessa ommeltuja ja Pure Wasten kierrätysdenimistä valmistettuja farkkuja. Jopa niiden labelit ovat kierrätyskumia, joten tämän ekologisemmaksi farkut eivät juurikaan tule. Remake EkoDesignin osastolla pääsee sovittelemaan Paula Malleuksen uutta MEM-malistoa, joka on kokonaan valmistettu kierrätysvaatteista. Nahkaa, denimiä ja t-paitatrikoota. Mustana tottakai. Weecosin osastolta bongasin maailman söpöimmän, vanhasta hopealusikasta taotun Ei Mainoksia -kyltin oveen. Lusikkakyltin on valmistanut Beloved. Heidän Spread Love -voiveitset ovat myös aivan ihana tuparilahja. Haaveenani on löytää messuilta silmien rajaustussi Luonnollisesti-alueelta, mikä esittelee vain eko- ja luomukosmetiikkaa. Saa nähdä onko sellaista olemassakaan. Jos tänään jää yhtään rahaa yli, käyn kuvauttamassa aurani ja mittauttamassa verenarvot.

Kävin tottakai katsomassa myös näytöksen ja muotipuolen tarjonnan. Design Districtin osasto ei pettänyt tälläkään kertaa. Marita Huurinaisen osastolta löytyi heidän tämän syksyn mallistosta musta supikoiraliivi, johon alan nyt säästämään rahaa. Se tulee olemaan tulevien sesonkien klassikkosijoitus. Lumin ja 2or+ by Yat:in laukut ovat aina yhtä tyylikkäitä ja silti käytännöllisiä. Minusta on niin mukavaa kun suunnittelijat ovat itse paikalla osastolla niin heidän kanssaan voi vaihtaa pari sanaa.

I Love Me -messut ovat tänään auki klo 18 asti. Liput maksavat 18€.

ShareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *