Puhetta mainonnasta blogeissa

kiseleff-blogiilta

Tämän viikon kuuma peruna tulee olemaan blogimainonta, vaikka ruottaiset yrittivätkin kovasti tehdä hakaristitortuistaan isomman jutun. Miten on? Luetko blogeja paljon? Pelkäätkö piilomainontaa ja oletko törmännyt siihen aikaisemmin? Miltä tuntui? Kuluttaja-asiamies julkaisi eilen oman ohjeistuksensa blogeissa esiintyvästä mainonnasta. Mitä mieltä olit siitä? Mä en ainakaan ihan tuota tekstiä purematta niele, mutta palaan siihen myöhemmin.

Suomen eturivin bloggarit kokoontuvat torstaina 21.11. Kiseleffin kauppiastaloon puhumaan aiheesta. Pöydällä ovat blogimaailmaa pitkin syksyä puhuttaneet aiheet, kuten sisältömarkkinointi blogeissa, markkinointimurroksen vaikutus blogeihin, kaupallisuus blogeissa ja bloggarin rooli mediasisällön tuottajana. “Bloggaaminen on muiden medioiden tapaan murroksessa samalla, kun bloggaamisesta on tullut varteenotettava vaihtoehto ja uskottava mediakanava. Kaupallisissa blogiyhteisöissä mukana olevat kirjoittajat tekevät pioneerityötä kuluttajien medialukutaidon parantamiseksi sekä totuttavat heitä uudenlaisiin markkinoinnin tapoihin”, kertoo paneelikeskustelun vetäjä, Kotolivingin Anu Harkki.

Blogipaneelissa on puhumassa kirjoittajia Suomen Blogimedian riveistä. Ääneen pääsevät minä, Project Mama –bloggari, kolumnisti Katja Lahti ja Lähiömutsi-blogin Hanne Valtari. Heidän lisäkseen paneelissa keskustelevat Also Sprach Jussi –blogin Jussi Mäntysaari sekä terveellisen ja hyvän elämän puolestapuhuja Emmi-Liia Sjöholm. Myös Gloria Blog Awards 2013 -äänestyksessä Vuoden tyyliblogi -palkittu Stella Harasek on mukana kertomassa näkemyksistään. Tilaisuus on kaikille avoin. Ovet avautuvat klo 17.30 ja paneelikeskustelu käydään klo 18-19. Se jälkeen Kiseleffin kaupat ovat auki klo 21 asti. Paneelin jälkeen voi tulla moikkaamaan ja jututtamaan bloggaajia.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta!

Ja sitten toinen juttu. Blogiini ilmestyy tällä viikolla bannerimainoksia. Ne nyt ovat kovin tunnistettavia mainoksiksi, eivätkä sinällään vaikuta mitenkään blogin sisältöön. Että tiedoksi.

ShareOne response to “Puhetta mainonnasta blogeissa”

  1. […] pojat kuvailevat tätä miestä kaupunkilaistyömieheksi. Tutustuin merkkiin ensimmäisen kerran Kiseleffissä järjestetyssä keskustelutilaisuudessa, jossa Frennin jäbät olivat selkeästi koko porukan tyylikkäimmät miehet. Tilaisuuteen kuului, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *