Tietoa mainostajalle ›

kilpailu – suomen kansallisooppera

Suomen_Kansallisooppera_Mozart-Figaronhäät_MaricaRosengård_blogikilpailu_cover

Tämä postaus ja lukijakilpailu on tehty yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Suomen Kansallisoopperan kanssa. Saan postauksen tekemisestä kirjoituspalkkion, pääsen penkomaan oopperan pukuvarastoa ja saan liput esitykseen. (ylin kuva: Suomen Kansallisooppera, W. A. Mozart: Figaron häät / Marica Rosengård)

 

Rakastatko oopperaa ja naamiaisia? Onko sielusi riutunut rakkaudesta vai syöpynyt kostonhimosta? Oletko ikinä unelmoinut, että saisit laittaa päällesi kuningattaren mekon, velhon kaavun tai sotilaan haarniskan + ammattilaisen tekemät stagemeikit? Koko helahoito niinsanotusti. Niin minäkin.

Tässä siis minun joululahjani teille, rakkaat lukijat: Suomen Kansallisooppera antaa minun stailata yhden teistä oopperan puvuston antimilla. Kuka sinä haluaisit olla? Alteregosi voi olla nuori hento neitonen, ilkeä äitipuoli, urhea prinssi tai kujeileva narri. Mikä vaan, sillä kaikkea löytyy. Suomen Kansallisoopperan puvusto on oopperaa, teatteria, muotia ja pukuhistoriaa rakastavan ihmisen unelma. Talon uumenissa on kymmeniä ja taas kymmeniä rekkimetrejä (ellei satoja) täynnä mitä erilaisempaa ja mielikuvituksellisempaa rompetta. On barokkitakkeja, rokokoomekkoja, lierihattuja, balettitanssijan tutuja, fantasia-asuja ja kaikkiin sopivat asusteet. Määrä on niin häkellyttävä, että takaan leuan loksahtavan jokaiselta joka sinne astuu. Se on jopa alan ammattilaisille salainen karkkikauppa, jonne ketä tahansa ei päästetä. Olen itse käynyt puvustolla ensimmäisen kerran n. 15 vuotta sitten ja se on minulle edelleen yhtä vaikuttava paikka tänään kuin silloin opiskelijavuosina.

Mieti kuka haluaisit olla, kommentoi se tähän postaukseen ja voit päästä mukaan penkomaan kanssani puvuston aarteita. Kilpailuun voi osallistua mies tai nainen. Nuori tai vanhempi. Iällä ja sukupuolella ei ole tässä kisassa merkitystä vaan sillä että haluat luoda itsellesi kiinnostavan hahmon. Mies voi pukeutua naiseksi tai päinvastoin. Nyt on vain mielikuvitus rajana ja kaikki on sallittua. Jos tuntuu ettei juttu ole juuri sinulle sopiva niin mieti onko lähipiirissäsi joku jota se kiinnostaisi. Poikaystävä, opiskelukaveri, oma äiti? Kuka vaan. Kannattaa vinkata eteenpäin, sillä kokemuksena tästä on tulossa aikamoinen! Suunnittelemme hahmon yhdessä ennen kuvauspäivää niin siitä tulee voittajalle varmasti mieluisa.

Hahmon tekemisestä kuvataan Suomen Kansallisoopperalla 3.12. video, johon osallistuu myös Si Modaa kirjoittava bloggaajakollegani Kaisa Turunen. Kaisa stailaa samaan aikaan oman bloginsa kilpailun voittajan. Stailausvideo julkaistaan Suomen Kansallisoopperan Facebook-sivuilla sekä Kaisan ja minun blogeissa. Stailauksen jälkeen yleisö saa äänestää kummasta videolla esitellystä lookista he pitävät enemmän. Kilpailun voittaja saa itselleen liput vapaavalintaiseen oopperaesitykseen.

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT JA OHJEET:

 • Kehitä itsellesi hahmo. Elävä tai kuollut, oikea tai fiktiivinen henkilö. Persoona. Osallistut kilpailuun kommentoimalla tähän postaukseen 3-5 lauseen kuvauksella millainen hahmosi olisi (ei vaan ulkoisesti vaan myös henkilönä). Myös kuvalinkkejä saa laittaa mukaan.
 • Kommentointiaikaa on keskiviikkoon 26.11. kello 16 saakka, jonka jälkeen valitsen voittajan. Ilmoitan hänelle voitosta henkilökohtaisesti.
 • Stailaus- ja kuvauspäivä on keskiviikko 3.12.2014. Kilpailun voittaja tulee kanssani Suomen Kansallisoopperalle stailattavaksi (videokuvaus n. klo 11-17). Kilpailun järjestäjä tai minä emme valitettavasti voi maksaa sinulle matkoja tai majoitusta eli voittaja vastaa itse matkoistaan Oopperalle ja takaisin kotiin.
 • Suunnittelen kanssasi hahmon ja autan valitsemaan siihen sopivat vaatteet ja asusteet paikan päällä. Oopperan meikkaajat ja tukanlaittajat viimeistelevät lookin ammattilaisten tyyliin.

Onnea kilpailuun!

Suomen_Kansallisooppera_Andrea_Chenier_StefanBremer

 

Umberto Giordano: Andrea Chénier, Kuva: 2005 Stefan Bremer

 

Suomen_Kansallisooppera_GiuseppeVerdiFalstaff_StefanBremer

Giuseppe Verdi: Falstaff, Kuva: 2009 Stefan Bremer

 

Suomen_Kansallisooppera_CharlesGounodFaust_StefanBremer

Charles Gounod: Faust, Kuva: 2010 Stefan Bremer

 

Suomen_Kansallisooppera_Mozart-Figaronhäät_HeikkiTuuli

W. A. Mozart: Figaron häät, Kuva: 2006 Heikki Tuuli

 

Suomen_Kansallisooppera_KungKarlsjakt_StefanBremer2

Suomen_Kansallisooppera_KungKarlsjakt_StefanBremer

Fredrik Pacius: Kung Karls jakt, Kuva: 2007 Stefan Bremer

 

Suomen_Kansallisooppera_KariTikkaLuther_KariHakli

Kari Tikka: Luther, Kuva: Kari Hakli

 

Suomen_Kansallisooppera_VincenzoBellini-Norma_SakariVilka

Vincenzo Bellini: Norma, Kuva: Sakari Viika

 

Suomen_Kansallisooppera_RichardWagner-Siegfried_HeikkiTuuli

Richard Wagner: Siegfried, Kuva: 2011 Heikki Tuuli

 

Suomen_Kansallisooppera_JulesMassenet-Thaïs_HeikkiTuuli

Jules Massenet: Thaïs, Kuva: 2013 Heikki Tuuli

 

Suomen_Kansallisooppera_GiuseppeVerdi-DonCarlos_HeikkiTuuli

Giuseppe Verdi: Don Carlos, Kuva: 2012 Heikki Tuuli

Share55 responses to “kilpailu – suomen kansallisooppera”

 1. Janne says:

  Wagnerin Parsifal-oopperan kertomus kasvusta pois nuoruuden tietämättömyydestä ja täydellisyyden tavoittelusta, nöyryyteen ja tietoisuuteen on minun tarinani. Haluan nähdä tämän kuvassa, jotta muistan kunnioittaa kaikkea mitä olen vuosien varrella oppinut.

  J

 2. paul de pompadeur says:

  Oijojoi, ma tahtoisin olla Paul de Pompadeur Aubrey Beardrleyn hengessä! Koroilla muutama sentti lisää pituutta, peruukilla ainaskin parikymmentä (kuka siellä peruukissa asuisikaan, pieni puutarha vai birdien pesä?), orientaalistyylisiä viittoja ja erilaisia kuoreja runsaasti, viittaa ja puhvihihaa, ehkä pieni tyyny korostamaan jo muutoinkin pullavaa vatsaa. Paul tai Paulette, kuka keksi sukupuolen, turha raja. ja ihminenkö, hmm, luultavasti tahdon myös siivet! the cave of spleen / aubrey Beardsley kuvahaulla tulee Aubreyltä mainioita inspiraatiokuvia.

 3. Tintti says:

  Sekoitus Luc Bessonin Jeanne d’Arcia ja Sofia Coppolan Marie-Antoinettea. Rohkea, edelläkävijä, viehkeä, maskuliininen, raaka. Elää ilman sääntöjä, rikkoa niitä. Kaikki samassa paketissa, prinsessa ja sotilas.

 4. täti says:

  Pienenä kuuntelin satua rumasta ankanpojasta. Pienestä rumasta ankanpojasta jota kaikki hyljeksivät, kasvoi kaunis joutsen. Aikuisena huomasin, että minua on huijattu, rumasta ankanpojasta ei tullut kaunista joutsenta.

  Yhtenä päivänä haluaisin olla kuin niityn poikki kirmaava neito Jane Austenin kirjassa.

 5. jonathan says:

  Ooh! Mä haluun tonne!!! Saat stailaa musta Tatu Vuolteenahon! Joku sekopäinen naismieshahmo! Supersupersuper! <3

 6. Tiina says:

  Lapsena luettiin Kuningas Rastasnokan satukirjaa (nopeasti vääntyi Kuningas Räkänokka) sieltä saduista jäi mieleen hienot hahmot eli Kestikievarin tyttö ja Kuninkaallinen tsaarinpoika joita sitten siskon kanssa leikittiin. Stailaus oli tietty silloinkin osa leikkiä mutta haluaisinkin kokea että miltä näyttää kestikievarin tyttö tänään?!

 7. Nanile says:

  Mietin kanssa kasvutarinaa: feeniks joka tulee elämän puun lailla helvetistä korkeuksiin. Olisi aika upea. :)

 8. Tinna says:

  Ooooh! Haluan!!! Rakastan naamiaisia, rakastan hattuja, pukuja ja HALUAN päästä Oopperan puvustamoon penkomaan! U-n-e-l-m-a!

  Jos voitan, haluan olla naispuoleinen hullu hatuntekijä (joka on myös yksi ammateistani), hulluutta, hattuja, sulkia, mahtipontisuutta, ehkä vähän 1800-luvun prostituoidun yölliset seikkailut tyyliin. :D

  Mun on aivan pakko voittaa tää! :D

 9. neu says:

  Haluaisin olla savuisissa saakapakoissa jazzia tanssiva flapper girl. Paheellinen mutta silti niin kovin viaton.

 10. jari mäkäräinen says:

  haluaisin olla androgyyni rakkauden jumala/tar,koska jokaisessa meissä on sekoitus maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä.rakkaus on moninainen elämän eliksiiri,jota ilman jäämme vajavaisiksi.se ei tarvitse sanoja,sen voi vaan aistia.rakkaus on ikuista eikä häviä koskaan!

 11. jari mäkäräinen says:

  hahmoni olisi tasavertaisen avioliittolain TAHDON vertauskuvallinen symboli

 12. Kirsi says:

  Draculan morsian!! Ylväs, mystinen ja niin petollinen. Tumma ja tulinen. Bram Stokerin Dracula muusiikeineen ja pukuineen ollut all time favorite. Tehnyt koulussa (n.16v sitten) esitelmää ja oman asun :D

 13. Wagner hahmo: Alberich kääpiön veli Mime kuvittelee olevansa turvassa ylijumala Wotanilta ja Alberichilta luolassaan. Hän takoo miekkaa. Onnistuessaan liittämään Nothung-miekan palaset yhteen, hän saisi Sormuksen ja muut Nibelungin aarteet. Sitten hän tappaisi Siegfriedin ja hallitsisi Valhallan jumalia.

 14. Kisassa mukana.

  Wagner hahmo: Alberich kääpiön veli Mime kuvittelee olevansa turvassa ylijumala Wotanilta ja Alberichilta luolassaan. Hän takoo miekkaa. Onnistuessaan liittämään Nothung-miekan palaset yhteen, hän saisi Sormuksen ja muut Nibelungin aarteet. Sitten hän tappaisi Siegfriedin ja hallitsisi Valhallan jumalia.

 15. Vlada says:

  Mikä voisi olla kiehtovampaa kuin päästä toiseen ihoon edes hetkeksi ja vieläpä Kansallisoopperan seinien sisällä.
  Haluan olla itseni vastakohta, yrittää ajatella ja nähdä maailmaa Katariina II suuren tapaan, joka kunnianhimoisesti riisti miehensä Pietari III-nen hengen. Pidetty keisari ja itsevaltias – ulkoisesti kylmä ja kostonhimoinen, sisältä eksynyt ja marmorillisesti herkkä särkymään; pettävä ja juoniva; vaara ja uhka naisen muodossa; lähimmäisille uskollinen ja rakastava – ristiriita.

  Vai olisinko sittenkin Maddalena minulle rakkaasta Andrea Chenier -oopperasta? Nuori, elämäntarkoituksensa löytänyt, mielipiteessään vahva, uhrea nainen, joka antaa kaiken rakkautensa vuoksi.

 16. Elise says:

  Kuka sanoi, että enkeli Metatron, Jumalasta seuraava, olisi miespuolinen? Tai naispuolinenkaan? Mustat valtavat siivet (jotka eivät näy pimeydessä), vaaleanharmaa sielu joka tietää liikaa, valkoisen, punaisen ja mustan sävyissä välkkyvä puku, samalla sekä ikiaikainen että ajaton. Enkelillä mahdollisesti myös symbolinen lintu, daimonieläin.

 17. Vilma says:

  Hahmoni olisi ensivilkaisulla arvokkuutta huokuva, kaunis ja ylhäinen. Yllään henkilöllä olisi leninki ja paljon koruja. Kampaus näyttää viimeistellyltä ja meikki virheettömältä.
  Toinen vilkaisu kuitenkin alkaisi paljastaa hahmosta virheitä: huulilla on liikaa punaa, vaatteissa on likaa ja hiuksiin tehty kaunis kampaus on sotkeutunut sekä kuhisee syöpäläisiä.
  Vastaantulija huomaisi, että hahmoni katse on lasittunut ja hänen ihollaan, paksun meikkikerroksen alla on mustelmia. Vaatteissa oleva lika on peräisin kamppailusta. Viimeistään vastaan tulvahtava mädän löyhkä paljastaisi henkilöni olevan kuollut. Hahmoni kulkisi vanhasta tottumuksesta ympäriinsä etsien jotain, vaikka ei muista enää edes omaa henkilöllisyyttään.

 18. Katja Kokko says:

  Voihan vinde mikä kilpailu!!! Mutta hahmo, voi hitsi tätä on vaikea valita! Prinsessaleikkejä rakastavana tahtoisin ehkä kuitenkin nähdä itseni Marie Antoinettena! Tai sitten lumikuningatar!

 19. Mirka says:

  Mua on aina kiehtonut steampunk tyyli. Haluaisin olla vahva nainen, kuitenkaan olematta kova, joku joka olisi valmis vaikka taistelemaan, soturi, aikamatkaaja, viettelijä, vapaa ja villi. Tuosta ooperan maailmasta Carmen ikävän kohtalonsa kautta tuntuu omalta.

 20. SannaS says:

  Jokin film noir -tyyppinen kohtalokas kapakkalintunen…

 21. Tuula says:

  Madame Pompadour: en ole varma oliko se juuri hän jonka kuvan näin joskus lapsena 70-luvun lehdessä (jonkun näyttelijän esittämänä)Iso peruukki päässä ja kauneuspilkku poskessa, se oli jotain tosi hienoa silloin :)

 22. Katja says:

  Kävelin äskettäin ulkona. Oli pimeää, uuden kuun aika, katselin kimaltelevaa valkoista lunta ja näin itseni metsässä…lumessa näkyi siellä täällä punaisia ruusuja ja minulla oli kruunu päässä. Tuon kruunun sain lahjaksi, tehtyäni tämän pitkän matkan itseeni ja nyt olen saapunut tähän päivään, tähän hetkeen. Olen kulkenut elämääni, tuntien ajoittain suurta tuskaa ja kipua sekä myös suurta onnea ja rakkautta. Ehtona kruunulleni on, että en koskaan saa luovuttaa sitä pois, seuraan rohkeasti sydäntäni ja muistan juhlia herkkyyttäni. Sen hetken kauneus oli mielikuvissani vailla vertaa. Tuon tarunomaisen hetken lumon tahtoisin toteutuvan kanssanne. Kiitos.

 23. Marjatta says:

  Papagena – nuori ja vanha. Siinä kunnon face off/on henkeä. Harmi, etten voi osallistua.

 24. Peter says:

  Haluaisin olla renesassin aikainen Bond-pahis. Vanhahtavat kuteet sopii agenttigenren pahiksille niin hienosti. Ajatus lähti siitä kun pitää pikkujouluhin mennä Bond teeman mukaisessa asussa ja luonnollisesti asusteita ei ole mahdollista vetää överiksi. Vois olla jotain mahtipontisen itsetarkoituksellista ja hyökkäävää, jolla hyvikset pistetään pinoon kun niillä on vielä suu auki hämmästyksestä…

 25. Heidi says:

  Eteriinen keiju. Usvan ja kasteen ystävä.

 26. Liisa says:

  Greta Garbo goes Galandriel, kuolettavan kaunis, mystinen, kaikkivoipa ja viisas hahmo. Jumala. Kukapa ei haluaisi olla jumala edes yhden päivän ajan?

 27. Anastasia says:

  Guadalupen Neitsyt Maria, joka on Meksikon kansallispyhimys. Haluaisin ehdottomasti olla tämä ensimmäinen nainen, Guadalupen ihme.

 28. Jo pienestä asti olen ollut vaikuttunut japanilaisesta sarjakuvahahmosta 70-luvulta, Lady Oscarista, joka on kuvitteellinen Marie Antoinetten henkivartija ja oman aikansa radikaaleimpia fiktiivisiä hahmoja.

  Nainen kasvatettiin miehenä, koska isänsä toivoi poikaa. Oscaria rakastavat ja kunnioittavat miehet sekä naiset.

  Hahmon design on alkuperäisteoksessa erittäin vaikuttunut Napoleonin aikaisesta kaartin univormusta. Toivoisin pääseväni kokemaan millainen hän olisi enemmän oman aikansa juhlavissa tammineissa.

  (Kotisivukentässä linkki hahmon kuvaan koska laitteeni ei suostu liittämään tekstikenttään linkkiä)

 29. milla says:

  Prinssi ja kerjäläispoika -hengessä. Haluaisin olla se mitäänsanomaton nuorikko, joka saa hetken aikaa koreilla lainahöyhenissä salaa muilta, kun taas prinssi pukeutuisi ryysyihin ja lumppuihin.

 30. Catri says:

  Ihana kilpailu! Haluaisin olla mystinen, romanttinen, intohimoisesti rakastava neitonen, puoliksi ihminen, puoliksi toisesta todellisuudesta. Luontoa rakastava, hyvää haluava. Nuoren Wertherin naispuolinen vastine. Ehkä rakkaudesta kuoleva.

 31. abialma says:

  BALLERIINA! En ole koskaan harrastanut balettia, mutta silti olen siitä lapsesta asti haaveillut ja katsonut ihaillen balettidokumentteja. Hahmoni voisi samanlainen kuin Pähkinänsärkijä baletin lumihiutaleet: hillitty, rauhallinen, kylmä ja kaunis.

 32. tia says:

  Oi aivan ihana kilpailu! Olisin ehdottomasti barokkihenkinen prinsessa Ruusunen. Herkkä, mutta katseet kääntävä. Mahtava ja koristeellinen vaaleanpunainen röyhelömekko, vaalea peruukki jossa olisi kiharaa ja lettejä, ja tietysti kimalteleva tiara. Asusteina ehkä viuhka ja timantit kaulaan! Mutta koska en osannut päättää baletin ja oopperan välillä niin vaihtoehtoisesti olisin juuri prinsessaruususen ja pähkinänsärkijästä tutun sugar plum fairyn sekoitus ballerina muodossa!

 33. Sari says:

  Kuulostaapas hienolta tilaisuudelta. En osaa nimeta mitään tiettyä hahmoa, mutta tahtoisin että tulisin stailatuksi arkipäiväni vastakohdaksi.
  Voisin olla laitettu jokaista hiussuortuvaa myöten.Ja puettuna kymmeniin kangaskerroksiin.
  Olisihan se hirviöksikin naamioituminen vastakohta
  minun arjelle.
  Tärkeintä kunhan en peilistä itseäni tunnistaisi. Poonuksena tulisi pukuvarastojen- ja tarinoiden runsaus. Olen mielelläni mukana pelissä.

 34. Bellaiza says:

  Paha kuningatar. Kateellinen ja kostonhimoinen ja ulospäin voimakas, mutta sisäisesti rikki. Katkeroitunut elämälle ja vanhenemiselle ja sitä mieltä että muiden onni on itseltä pois. Koska minä olen onneton, muidenkin kuuluu olla! Ota toki omena.

  http://images5.fanpop.com/image/photos/31300000/The-Evil-Queen-disney-princess-31346527-1280-1970.jpg

  http://hexe-cobalt.deviantart.com/art/The-Evil-Queen-329566788

 35. Tarja says:

  Haluaisin olla joku Puccinin oopperan hahmo, miksen vaikka Tosca. Keuhkotautinen Mimi en oikein olemukseni puolesta voi olla, mutta haluaisin kokea, mitä on olla roolivaatteiden ja meikin sisällä ja miten muuttua roolin hahmoksi. Jos on oikeasti ruma ankanpoikanen, niin mitä roolivaate, kampaus ja meikki lopulta tekevät. Rakastan Puccinin oopperoita ja olen nähnyt ne kaikki suomalaisina esityksinä, haltioitunut Kansallisoopperassa ihanista hahmoista ja loistavasta ylöspanosta.

 36. Tuuli says:

  Jo pienenä tyttönä jumaloin oopperaa ja balettia, kuvittelin aina itseni sinne lavalle… Suurin kaikista haaveista oli joskus päästä Taikahuilun Yönkuningattareksi. Mahtava, synkkä ja maaginen hahmo tähdet, galaxit ja koko maailma jaloissaan! Scififanina saa mielikuvani yönkuningattaresta star wars -tyyppisiä vivahteita. More is more :)

 37. Tuula says:

  Haluaisin olla satumainen, upea, näyttävä naishahmo. Kuningatarmainen ulkokuori ei aivan onnistu kätkemään taikavoimien sisäistä loistoa ja shamaaninainen pilkistää mystisyyden kautta pintaan. Loistelias ja samalla salaperäinen.

 38. Keijukainen says:

  No, tokihan minä haluaisin olla keijukainen! Sellainen jo hieman keski-ikäistynyt keiju, eivät kai keijutkaan iankaiken säily nuorina. Vielä olisi kepeys siivissä ja pilke silmäkulmassa.

 39. Vilmaa says:

  Ooooh todellakin osallistun! Rakastan balettia ja kaikkea siihen liittyvää, joten ehdottomasti olisin jotain siihen liittyvää. :)
  Haluaisin olla kuin Lumikuningatar: kylmä, viileän cool, omanarvontuntoinen ja ylpeä hahmo, joka ei välitä muista kuin itsestään. Hän haluaa ja saakin kaikki muut pauloihinsa vangeiksi. Siis täysin itseni vastakohta heh.:) Ulkonäöltä hänellä olisi kasvoissa valkoista, sinistä, glitteriä yms. ihanalla tutulla ja tiaralla varustettuna tietysti.
  http://www.ts.fi/kulttuuri/nayttamotaide/418863/4/418864.jpg tähän tyyliin. :)

 40. Jenna says:

  Ah,rakastan näyttäviä asuja,peruukkeja,hattuja,kukkia,naamioita,naamiaisia ja oopperoita :)! Haluaisin tehdä (että minusta tehdään) rakastamastani ja suuresti ihailemastani Frida Kahlosta tälläisen oopperahahmon.Tosi näyttävä,dramaattinen ja ehkä vähän surumielinen. Frida on niin lahjakas,mystinen,vahva ja voimakas taistelija leidi. Ihailen hänessä kaikkea; tyylistä mahtavaan persoonaan.

 41. Juha says:

  Mukana kisassa:

  Lumikuningatar ja Pahan äitipuolen sekoitus – ilkeä, kylmä, viekas. Miehen ja naisen sekoitus. Näyttävä, ylväs. Sininen. Valkoinen, tunteikas. Tanssillinen.

  Kärkitossuilla kärjistely onnistuu jonkin verran. Rakastan niin paljon naamiaisia ja muutenkin pynttäytymistä!

 42. Eeva says:

  Yleensä olen iloinen, vähän ujo, rauhallinen ja lempeä soitonopettaja. Tarvittaessa esiin kuoriutuu kuitenkin soturi, jolla on Lumikuningattaren viileys ja Herttakuningattaren arroganssi luonteessaan. Alter egoni on sukua Tulilinnulle, sotisopani siipineen hehkuu tulenliekkisenä käydessäni taistoon. Olen rohkea ja ovela kuin Nälkäpelin sankaritar, vaikka kamppailenkin eri tahoa vastaan. Maagisena henkilönä aseeni on musiikin voima, tunnukseni kultainen huilu. Puolustan kaikkia kiusattuja, erityisesti lapsia.

 43. outilespyy says:

  KILPAILU ON NYT PÄÄTTYNYT. OLEN PIAN VOITTAJAAN YHTEYDESSÄ MAILITSE.

 44. outilespyy says:

  Onneksi olkoon Tintti. Voitit stailauksen Kansallisoopperan puvustolle. Rakastan Luc Bessonin elokuvia, vahvoja naishahmoja, poikatyttöjä, Jean of Arcia ja Coppolan versiota Marie Antoinettesta. Eli miten olis jos tehdään yksi kappaletta prinsessasoturia?

 45. Tero Leppänen says:

  ONNEA Tintille, hyvä valinta. Odotan innolla kuvia prinsessasoturista.

 46. […] oli marraskuussa kilpailu, jossa oli palkintona stailaus Suomen Kansallisoopperan puvustoon. Voitajaksi valikoitui Tintti […]

 47. […] oli marraskuussa kilpailu, jossa oli palkintona stailaus Suomen Kansallisoopperan puvustoon. Voitajaksi valikoitui Tintti […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *