Tietoa mainostajalle ›

Tommyksi Tommyn paikalle?

UMK2014_hosts

 

Tommy Kilposella on magee duuni. Hän on stailisti ja stailistit on mageita tyyppejä. Niitä, jotka saa kenet tahansa näyttämään sikahyviltä. Oikeat värit, kuosit, leikkaukset, kengät, korut, meikki ja tukka. Stailistin tehtävä on selvittää, kuka hänen asiakkaansa (stailattava henkilö) on tyyppinä, ja miten hänenelle saataisiin mahdollisimman näyttävä ja tilanteeseen sopiva setti päälle, ilman, että hänelle tulee siinä epämukava olo. Eikä pelkästään se, että tietää mitä vaatetta pitäisi laittaa päälle, vaan myös tieto siitä, mistä sellaiset löytää. Se on kuulkaa taito se. Ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan millaista homma on. UMK järjestää musakilpailun ohella stailauskaban, jossa tehtävänä on luoda tyylikäs asukokonaisuus UMK-juontajille Ile Uusivuorelle ja Anne Laintolle. Palkintona on päästä stailaamaan juontajapari Helsinkiin ja voittajan valitsemat setit nähdään Ilen ja Annen päällä UMK:n suorassa semifinaalissa 25.1.2014 TV2:lla. Voittajan stylistisparraajana toimii Tommy itse ja hänen oikeana kätenään toimin minä. Eikö kuulostakin ihanalta?! Ai niin, Uuden Musiikin Kilpailu (lyh. UMK) on Yleisradion järjestämä kaikille musiikintekijöille avoin laulukilpailu, jossa musiikkityyli on vapaa. Kilpailussa etsitään parasta suomalaista kappaletta. Kilpailun voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa. Ohjelmalla on satojatuhansia katsojia per jakso, joten jos olet halunnut kättesijälkeä ikinä televisioon niin tässä on mahdollisuutesi.

 

umk-stailaaumk-ile-anne

 

NÄIN OSALLISTUT:

1) Toteuta asukokonaisuutesi vapaamuotoisena kollaasina (valokuva). Voit postata Ilen ja Annen asukuvat joko samassa tai eri kuvissa. Kollaasin voi tehdä vapaalla tekniikalla, esimerkiksi piirtämällä, käyttämällä Polyvorea tai leikata ne lehtikuvista. Osallistut kilpailuun julkaisemalla kuva(t) ehdotuksestasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä hashtagilla #StailaaUMK 9.1.2014 mennessä. Alla mun tekemä esimerkki siitä miltä kollaasi voisi näyttää. Tein sen Polyvorella alle tunnissa. Kuvan voi tallentaa itselleen ottamalla siitä näyttökaapauksen, jonka voi sitten edelleen jakaa Instagramiin, Faceen ja Twitteriin. Muista tallentaa hashtag kuvatekstiin.

2) Tuomaristoon kuuluvat Peppi Lankinen, Tommy Kilponen ja minä. Valitsemme #StailaaUMK hastagillä merkittyjen kuvien joukosta kolme parasta ideaa UMKplus-lähetyksessä 11.1.2014 klo 20.30 alkaen.

3) Kilpailukuvat kerätään “Ile & Anna by ..” asupareina UMK:n facebook-sivulle. Yleisö äänestää voittajan UMK:n Facebook-sivulla tykkäämällä kuvista 11.–18.1.2014.

4) Voittaja pääsee Helsinkiin stailaamaan UMK-juontajat Ilen ja Annen suoraan semifinaaliin TV2:lle 25.1.2014. Tommy Kilponen sparraa ja mä autan löytämään vaatteet ajoissa. Voittaja kuittaa samalla itselleen ja ystävälleen liput UMK-finaaliin Barona Areenalle 1.2.2014.

Onnea peliin!! Lisätiedot ja kysymykset: umk@yle.fi

Merkitsin tämän postauksen sisältöyhteistyöksi, sillä stailauskilpailun tuomarointi on minulle palkallinen keikka.

 

UMK 2014 hosts styling

finland-2014-umk-kilpailijat

Kuvat: Eurovision ja Oikotimes.

 

ShareOne response to “Tommyksi Tommyn paikalle?”

  1. […] osallistua ylen Uuden Musiikin Kilpailun stailausskabaan! Vielä 5 päivää aikaa. Palkintona on stailistipäivä minun ja Tommy Kilposen kanssa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *