varaslähtö siivouspäivään

siivouspäivän-etkot-leka

Lauantaina 24.5. pärästää käyntiin taas meikäläisen “ravintolapäivä” (koska en tajua ruuasta mitään), eli Siivouspäivä. Yhden päivän ajaksi kaupunkilaiset (ja suomalaiset ympäri maan) ottavat puistot, kadut ja muut julkiset tilat haltuun ja pistävät pystyyn kirpputorin. Roudatkaa nyt ne ylimääräiset romppeet siihen pihalle ja pistää myyntiin. Myyntipaikan voi ilmoittaa Siivouspäivän nettisivuilla olevalle kartalle tai katsastaa sieltä muita myyjiä tuotekategorioitten mukaan. Iz nice, yes?

Ja mites sitten se rahapuoli? Eikö ole vaihtorahaa tai cashiä mukana kun osuu kiva juttu kohdalle? Suosittelen kaikille myyjille ja ostajille (jos teillä on pankkitili, pankki- tai luottokortti, mailiosoite ja älypuhelin), että lataatte puhelimeenne MOBILEPAY appin. Se on tällä hetkellä helpoin tapa tehdä ostoksia kirppiksillä ja liikenteessä pelkällä puhelimella. Jos ette usko minua, niin käykää lukemassa Idan tai  Kempparin Nooran arvio appistä. Spoiler: He tykkäsivät siitä molemmat.

siivouspäivän etkot

Koska onnistuin laittamaan itselleni lauantaiksi työvuoron (tampio), missaan täysin lauantain kirppishulinat. Onneksi olen menossa myymään jo tänään 23.5. Siivouspäivän Etkoille Kampin Sähkötalolle. Siellä olen minä ja 9 muuta bloggaajaa rekkiensä kanssa. Kannattaa tulla piipahtamaan, jos meinaat mennä huomenna myymään, niin pääset itsekin ostoksille. Kirppis on Sähkötalolla klo 16-20. Tuo mukanasi kassillinen pestyjä muovipulloja/pakkauksia niin voit myös tehdä itselleen upean kierrätysvalaisimen muovipulloista Mum`s opastamana.

KILPAILU:
Muotikuvaaja Mikko Rasila kuvaa blogikirppiksen vieraitten tyylejä perjantaina 23.5. Siivouspäivän etkoilla Helsingin Energian Sähkötalossa. Tule otattamaan kuvasi ja jaa se somessa. Tykkäysäänestys järjestetään facessa seuraavalla viikolla, kenellä on magein kierrätystyyli. Voittaja saa 150 euron arvosta kierrätystyyliä oman valintansa mukaan Mum’silta, 2. elämältä ja/tai 3h henk. koht. kirppistyylikonsultoinnin minulta. Hopea- ja pronssipalkinnot ovat 50 euron lahjakortti secondhand-liikkeeseen.

Nähdään Sähkötalolla!!

mums kierrätysvalaisin 3

mums kierrätysvalaisin 1

 

mums kierrätysvalaisin 5

ShareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *