Tietoa mainostajalle ›

yoogaia

yoogaia-outilespyy-8-kansi

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Yoogaian ja Suomen Blogimedian kanssa ja sisältää tarjouskoodin.

 

Kollegani röhähti huvituksesta kun eräs ilta vaihdoin Remakella jalkaani verkkarit ja raivasin ompelimon lattialle tilaa. “Mitä sä teet?” “Mä joogaan nyt hetken.. Tai siis niin kauan kun jaksan.” Kollegani tuijottaa minua epäuskoisesti, sillä hän tietää, etten minä en urheile. Hän oli tilanteesta sangen yllättynyt ja huvittunut ja jäi seuraamaan sivusta tätä erikoista toimitusta.

En ole koskaan pitänyt urheilusta. Teen todella pitkää päivää töissä yrittäjänä ja urheiluun on vaikeaa löytää sopivaa väliä mistään. Vaikka rakastan ammattiani, tiedän sen vievän minulta energiaa, mitä en koskaan ole palauttanut kehooni liikunnan avulla. Tai sitten on aina rahat loppu (salijäsennyydet ovat kamalan kalliita) tai ei vaan saa itseään ylös koneen äärestä. Olen laiska. Siksi olin kovin iloinen kun nettijoogastudio Yoogaia antoi minulle mahdollisuuden veloituksetta testata nettijoogapalveluaan parin viikon ajan. Minun ei enää tarvitsisi poistua koneen äärestä, työpaikalta tai edes kotoani liikkuakseni. Vaihtaisin vain verkkarit jalkaan.

Ompelijana ja päätetyöskentelijänä (bloggaaja) pyrin venyttelemään hartiat ja käden lihakset vähintään kerran päivässä, mutta olen huomannut ettei selkä kanna enää yhtä hyvin ilman lihastreeniä. Kuulen sen joka aamu, kun sukkia jalkaanvetäessäni kuuluu ähinää. Ei olla enää kakskymppisiä, ei. Valitsin Yoogaian videotallenteista syvävenyttelyä ja joogan perussarjoja, koska halusin kokeilla ja pungertaa ihan rauhassa. Videotallenteita voi myös kelata taaksepäin, jos tuntuu ettei asento mennyt ekalla jakeluun. Jooga on huomattavasti rankempaa kuin muistin ja siksi se epäilemättä tekee tehtävänsä. Pitää vaan muistaa tehdä rauhassa ja hengittää. Parin treenin jälkeen löysin taas jaloista ja selästäni lihaksia, joiden olemassaoloa en ole muistanut vuosiin.

Yoogaia on maailman ensimmäinen netissä toimiva joogasali. Ohjatuille livetunneille voi osallistua kuka tahansa, vaikka omassa olohuoneessa. Palvelun käyttöä varten tarvitaan vain nettiyhteys ja tietokone. Yoogaian tuntivalikoimassa on joogan lisäksi mm. kahvakuula, pilates, core ja syvävenyttely. Tunnit ovat reaaliaikaisia ja vuorovaikutteisia, joilla osallistujat saavat halutessaan henkilökohtaista ohjausta ja jos livetunti jää väliin, voi tallenteen tunnista katsoa myöhemmin. Tarjonnassa on myös lapsi-vanhempi-tunteja. Tunneilla osallistujat eivät näe toisinaan, mikä helpottaa kaltaistani ujoa liikkujaa. Yoogaia on Suomessa kehitetty palvelu ja se on koettu sen verran hyväksi, että se voitti Vuoden Liikuntatuote 2015 -tittelin (yleisöäänestyksen voittaja).

Minusta Yoogaia on erinomainen meille, joiden kannattaisi lisätä aamurutiiniinsa tai työpäiväänsä hieman rauhoittumista ja venyttelyä. Äitini mukaan röökitauko kun ei ole ulkoilua. Tai meille, joilla ei ole sateenkestäviä lenkkivarusteita. Käyn kävelyillä vaan silloin kun ilma on hyvä. Halusin kokeilla palvelua varsinkin siksi, sillä saisin puhkia sen parissa aivan omassa rauhassa, ilman paineita siitä että joku katsoo vierestä. Voisin myös kuvitella tämän olevan myös loistava treenimuoto hotellihuoneessa matkustellessa (matkustin edellisessä duunissani aika paljon).

yoogaia outilespyy 1

 

KOKEILE ILMAISEKSI. Haluaisitko kokeilla olkkari-joogaa? Yoogaia tarjoaa kaikille blogini lukijoille kaksi ilmaista treeniviikkoa. Klikkaa itsesi Yoogaian sivuille ja rekisteröidy. Koodilla OUTIPYY2015 pääset osallistumaan kaikille tunneille ja katsomaan tallenteita rajattomasti kahden viikon ajan. Kokeilujakso ei sido mihinkään. Kokeilujakson jälkeen voit halutessasi ostaa lisää aikaa (kuukausi 20 €, vuosi 180 €).

Yoogaia tekee yhteistyötä Planin ”Because I’m a Girl” –kampanjan kanssa koko maaliskuun ajan. Jokaisesta uudesta rekisteröitymisestä Yoogaia lahjoittaa 1 euron Planille. He tekevät työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen koulutuksen ja suojelun hyväksi maailmalla.

 

Kuvat: Oona Heleena.

yoogaia outilespyy 2

yoogaia outilespyy 6

yoogaia outilespyy 3

yoogaia outilespyy 5

yoogaia outilespyy 4

yoogaia outilespyy 7

 

ShareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *