Tietoa mainostajalle ›

myy vaatteesi lahjoituksena #mäolenmukana


Remake showpiece outilespyy 5

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Zadaan ja Suomen Blogimedian kanssa. Saan palveluun tutustumisesta ja postauksen tekemisestä palkkion.

 

Sinulla on todennäköisesti liikaa vaatteita kaapissasi. Suurin osa meistä myisi niistä parhaimmat mielellään muualla kuin Facen kierrätysryhmissä (koska menee hermot) tai viikonloppukirppiksillä, mutta kun se meininki ei vaan sovi kaikille. Zadaa on nerokas uusi mobiilisovellus, joka eroaa perinteisestä nettimyynnistä monellakin tapaa. Palvelun nerokkuus sekä innovaatio perustuvat turvallisuuteen ja helppoon käyttökokemukseen. Lue vinkkini Zadaan käyttöön edellisestä postauksestani.

 

 

Zadaa mäolenmukana 1

 

Nyt Zadaa on päättänyt kerätä 10 000 € Pelastakaa Lapset ry:lle. Kampanjan nimi on #mäolenmukana, ja mähän olen todellakin mukana, because hey, it´s for the kidz. Osallistuminen on erittäin helppoa. Myyjät voivat lahjoittaa myymänsä tuotteen hinnasta 1€/5€/10€ tai koko summan hyväntekeväisyyteen klikkaamalla valinnan samalla kun uploadaavat tuotteen myyntiin appiin.

 

Zadaassa myynnissä olevien second hand tuotteideni tuotosta kaikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen kampanjan aikana. Olen Zadaassa nimellä Outi L. Myynnissä on mm. tämä upea virkatusta pitsipöytäliinasta tekemäni iltapuku, minkä olen tehnyt itselleni vuonna 2008. Onhan se vilahtanut myös Huippumalli Haussa -ohjelmassa vuonna 2013. TV:stä tuttu siis! Pitsimekon malli on sinänsä aika nerokas, sillä mekko mahtuu ja istuu mainiosti koille 36-40. Malli kun on rakennettu niin, että siinä on mukava olla ja se toimii, vaikka koko vaihtuisikin. Laahuksen saa halutessaan pois. Laskin myös myynnissä olevien vanhojen tuotteitteni hintoja ja lisään muutamia uusia viikonloppuna.

 

Zadaa mäolenmukana 2

Zadaassa on nyt myös mahdollisuus ansaita itselleen shoppailurahaa kutsumalla frendejä ja tuttuja mukaan palveluun. Meillä on varmasti kaikilla kaapissa jotain myytävää, jos keskimäärin käytämme vaatekaapistamme 30% sen sisällöstä. Näet credittien hankkimiseen tarkoitetun kutsuilmoituksen appin etusivulla, kun kirjaudut sisään. Ystäväsi saa koodillasi palveluun kirjautumalla shoppailurahaa 5€. Ja sinä saat 5€, kun hän ostaa tuotteen sinun koodillasi. Kutsuilmoitus on kätevä jakaa esim. Facessa tai Messengerissä.

Zadaan Appin saa ladattua itselleen App Storesta tai Google Playstä.

postaus layout vaaterekki Remake

 

Zadaa mäolenmukana 3

 

ShareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *