ajatuksia muodista seinillä

Remake EkoDesign store 12

Remake EkoDesignin myymälää on uusittu ja tuotteistettu viimeiset kolme viikkoa. Hitaasti, mutta varmasti. Tällä viikolla kävin pariin otteeseen tekemässä Lasipalatsin Kaupunkiverstaalla vinyylitarroja (siirtokirjaimina), joilla brändättiin liikkeen seinät ja ikkunat. Jos sinulla on logo ja visio, niin itsetehtynä nämä tarrat eivät maksa paljoa. Mielestäni tämä on yksi parhaimmista palveluista mitä Helsingin Kaupunki tarjoaa pienyrittäjille verorahoilla. Meillä ei todellakaan olisi ollut varaa tulostuttaa tarroja painofirman kautta, mutta näin homma onnistui muutamalla kympillä. Aikaa tarrojen tekemiseen minulta kului pari päivää yhteensä, jos lasken mukaan suunnittelun, leikkaamisen, tarrojen nyppimisen ja seinätarroituksen. Logojen lisäksi halusin tuoda myymälän seinille ajatuksia ja lempisitaattejani muodista ja kuluttamisesta. Sitaateissa käytetty fontti on klassikkojen klassikko Arial Black. Jos haluat saada tiedon myymälän aukeamisesta, tykkää meistä Facebookissa.

Tulkaa huomenna Lasipalatsille kuuntelemaan luentoni siitä, miten näitä tehdään ja mitä kaikkea näistä saa aikaiseksi. Luento on tehty pienyrittäjän näkökulmasta, mutta kyllä sieltä saa ideoita yksityishenkilökin.

Vinyylileikkuri pienyrittäjän työkaluna -luento
Ma 2.3. klo 17-19
Kaupunkiverstas
Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24

Vapaa pääsy, ei ilmoittautumista.

Remake EkoDesign store 9

Remake EkoDesign store 13

Remake EkoDesign store 7

Remake EkoDesign store 4

Remake EkoDesign store 11

Remake EkoDesign store 10

Remake EkoDesign store 8

Remake EkoDesign store 5

Remake EkoDesign store 3

Remake EkoDesign store 1

Share


2 responses to “ajatuksia muodista seinillä”

  1. Omppu says:

    Postaukseen liittymätön kysymys: oletko kirjoittanut farkkujen ostoon liittyen opasta/vinkkejä? Sellaisia kaipaisin kovasti, omat ostokseni on aina epätoivoisia paniikkiostoksia :( Viimeksi ostin farkut jotka kiristävät pohkeesta (halusin sellaisen tiukan mallin, mitä “kaikilla muillakin” on). Sitä edellinen ostos olivat Nudgesta myyjän avustuksella ostetut KOI:n mustat farkut. Ne roikkuvat polvista ja takapuolesta, ja saumat eivät ole enää mustat vaikka olen pessyt housut vain kahdesti! Olenkin miettinyt kannattaisiko mustat housut ostaa keinokuituisena, jotta ei tarvitsisi murehtia värinpitävyyttä. Mutta joka tapauksessa, olen epätoivoinen asian suhteen. Ja vinkit miten löytää tavallisten kauppojen mallistoista mahdollisimman hyvin sopivat ja hyvät hinta-laatusuhteen housut otettaisiin mielihyvin vastaan, sillä ekokauppoja ei ole lähimaillakaan ja silti jotain ihmisen on puettava päälleen. (enkä harrasta ostosmatkailua toisiin kaupunkeihin…) Kiitos jo etukäteen jos joskus viitsit tällaista kirjoittaa :)

    • outilespyy says:

      En ole kirjoittanut farkuista mitään osto-opasta. Siitä tulisi meinaan aikas pitkä. Mutta otan sen taas työlistalle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *