Boheemi trashionista

OutiLesPyy-Atelieri-O-Haapala-vintage-portrait

Jos ikinä haluat käydä kuvauttamassa itsestäsi potretin, käänny Atelieri O. Haapalan puoleen. Heidän neo-victoriaanisessa kuvankäsittelyssä on jotain sellaista, mitä ei digikameralla ja instagrameilla saa ikinä aikaiseksi. Mielestäni ihmiset muutenkin kuvaavat itseään nykyään aivan liikaa suu mutrulla kylppärin peilin edessä ja liian vähän ammattilaisten toimesta. Lisäksi kuvan saa kotiin kauniissa cabinet-kortissa tai A4-kokoisena printtinä. Tavallinen tallaajakin näyttää niissä aateliselta, vuosisadan vaihteen kirjailijalta tai hullulta professorilta. Kuka nyt sitten olet ikinä halunnutkaan olla. Atelieri O. Haapala kuvaa myös paljon erilaisissa tapahtumissa. Seuraavan kerran itsensä voi kuvauttaa Klub Kalman Halloween-bileissä 2.10. Helsingissä. Oma “boheemi taiteilija”-potrettini otettiin Gallen-Kallelan museossa järjestetyssä sunnuntaitapahtumassa. Laitoin päälleni kahdella peruukilla koristelemani tukkatakin ja vetoketjukaulakorun. Kuva on myös kaunis hää- tai syntymäpäivälahja sille jolla on jo kaikkea.

(Tämä ei ollut sponsoroitu postaus.)

Share


2 responses to “Boheemi trashionista”

  1. annap. says:

    Hei, oletko huomannut, että linkkisi vanhempiin kuukausiin, siis esim. April 2013, johdattavat tasan samalle etusivulle. En ole pitkään aikaan lukenut tätä blogia ja on aika hankalaa päästä postauksissa taaksepäin, kun joka kerta joutuu aloittamaan selaamisen alusta klikkaamalla “Load more posts” ties kuinka monta kertaa.

    • outilespyy says:

      En ole homannut. Ilmoitan tästä heti IT-tyypeille. Korjaamme asian asap. Kiitos kun laitoit palautetta! Käytä toistaiseksi tagejä. Niiden kautta lataantuu vähemmän postauksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *