diy chain earrings

anthropologie-diy-chain-earrins-cover

Anthropologie on inspiroiva firma. Ei etiikkansa puolesta, vaan se fiilis kun myymälään astuu sisään. Se on kuin tulisi sihen unelmien boho-loft-himaan ja tyylikkääseen hippilandiaan. Ihania taiteilijavaatteita, koruja, huonekaluja, astioita ja mitälie. Miljoona kertaa parempi kuin Indiska. Kukkasia ja puisia pintoja on kaikkialla ja tavaroissa lukee naturaljotain. Jopa sellaisin hinnoin, että minulla olisi varaa niihin. Myymäläkonseptin ja -kokemuksen ovat luoneet alan huippuammattilaiset ja onneksi tiedän heidän kikkansa, etten haksahda niihin (kaikkiin). Myymälöissä on nätit ikkunat ja tilassa on inspiroivia taideteoksia. Olen amerikanmatkoillani ostanut Anthron kaupoista kylläkin vain kirjoja, koska tiedän etteivät heidän vaatteet ja korut ole mitään ekokamaa. Nettikauppakin on petollisen ihanan näköinen ja käyn siellä kuolaamassa hippiestetiikan perään aina silloin tällöin. Seuraan heitä tietty myös pinterestissä.

Anthron tuotteet ovat inspiroineet viime vuosina monia DIY-bloggaajia tekemään heidän tuotteistaan vastaavia teeseitseversioita. Googlaapa “anthro” tai “anthropologie” ja “diy” tai “knock off” (kuvahaku), niin näet. Tämä koruproggis on yksi #anthrodiy mihin törmäsin viikonloppuna. Gina Michelen blogissa on ohje ketjukorvisten tekemiseen. Projekti on nerokkaan yksinkertainen. Hanki tarvikkeet vielä kirpparilta ja vanhoista parittomista tai rikkinäisitä koruista, ja olet heti ekologisemmalla polulla.

/////////////////////////////

Anthropologie products have inspired bloggers for seasons now to make diy projects. I love all of them, but still hope that people would use recycled and second hand materials when making them. These chain loop earrings by Gina Michele look simple and elegant.

Alkuperäinen koru // original:

anthropologie-chain-earring-1

Gina Michelen versio // diy:

GinaMicheleChainLoopEarrings4

GinaMicheleChainLoopEarrings6

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *