Fida Seinäjoki

Fida Seinäjoki 29.jpg_effected-001

Viime viikonloppu vierähti oikein mukavasti Seinäjoen Käsityömessuilla. Piipahdin torstaina Fidalla hakemassa näytökseen muutamia hattuja ja koruja ja työpajaan nahkatakkeja. Pyörryin ovella. Kauppa oli niiiiin paljon isompi kuin mitä kuvittelin ja jo ulkona katoksen alla olevissa rekeissä oli niin paljon ostettavaa että siitä olisi saanut kassin täyteen. R ak a s t a n maakuntakirppiksiä. Helsingin kirppareilta on välillä vaikeaa löytää kunnon vintagea ja varsinkaan suuria määriä vanhoja sisustustekstiilejä. Seinäjoella niitä oli valtava valikoima. Hintataso on Helsingin kirppareita hieman edullisempaa, mikä on stadilaiselle aina kiva juttu. Vaikka Seinäjoen myymälä on aikalailla täyteenahdettu tavaraa, on kaikki laitettu siististi paikoilleen ja selkeästi esille. Vanhana kirppiskävijänä pidän siitä että joutuu pikkasen penkomaan pinoja, mutta tarvittaessa täältä kyllä löytää haluamansa nopeasti. Harmitti niin paljon ettei minulla ollut sinä päivänä aikaa jäädä sovittelemaan kasarineuleita ja penkomaa raanulaatikkoa läpi. Vanhoja vintagehattujakin oli hyllyssä kymmenittäin ja villabaskereita ja itseneulottuja villasukkia kaikissa sateenkaaren väreissä. Toivoin että tilillä olisi ollut 500 ylimääräistä ja että joku muu olisi kantanut kaikki ihanuudet takaisin Kallioon. Pitää näköjään ensi kerralla lähteä liikenteeseen pakun kanssa. Jos ikinä kierrätte muilla paikkakunnilla nii varatkaa muutama tunti paikalliselle kirppiskierrokselle. En usko että kadutte sitä.

Btw. Jos muuten asut Helsingissä ja kirppikset kiinnostaa niin kandee tykätä Hakiksen ja Lönkan myymälöistä Facessa. Näin et missaa mitään tapahtumia ja kamppiksia. Myös Tampereen Kuninkaankadun myymälällä on face-sivu.

P.S. Tämä ei ole sponsoroitu postaus. Vaikka teen Fidalle töitä Helsingin myymälöissä, mutta he eivät maksa minulle näistä postauksista tai ole edes pyytäneet niitä.

Fida Seinäjoki 14.jpg_effected-004

Fida Seinäjoki 04.jpg_effected-004

 

Fida Seinäjoki 41.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 30.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 40.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 39.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 35.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 33.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 28.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 27.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 25.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 37.jpg_effected-003

Fida Seinäjoki 24.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 22.jpg_effected-001

 

Fida Seinäjoki 18.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 02.jpg_effected-002

Fida Seinäjoki 17.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 16.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 11.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 10.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 08.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 07.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 06.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 05.jpg_effected-001

Fida Seinäjoki 03.jpg_effected-001

Share


2 responses to “Fida Seinäjoki”

  1. terttunen says:

    Luulisi että kehä kolmosen ulkopuolella ihmiset ymmärtäisivät käyttää tuollaiset aarreaitat hyväkseen. Ei kyllä Kuopiossakaan ihan tuollaista tavaratulvaa ole, eli on ostajia. Raha riittää paremmin kun käyttää mahdollisuuksin mukaan kierrätettyä pukeutumiseen ja sisustukseen. Toki helpompaa ompelutaitoiselle, voi tehdä korjauksia ja muokata sopivaksi. Ja luontokin kiittää.

    • outilespyy says:

      Kuulin Fidalta että kaikki Seinäjoen myymälän tuotteet ovat lahjoituksia lähialueilta. Toivoisin niin että pääsisin käymään siellä useammin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *