hallussa

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 9

Jos olette käyneet viimeisen vuoden aikana Lönnrotinkadun Fidassa (Hki) niin olette varmasti nähneet stailaamiani ja rakentamiani mallinukkeja. Asiakaspalaute on ollut häkellyttävän positiivista. Eivät kuulemma ollenkaan näytä kirppismäisiltä ja moni on sanonut tulleensa myymälään niiden takia. Olen tästä enemmän kuin tyytyväinen sillä on ihanaa saada palautetta, koska a) suomalaiset eivät helposti anna positiivista palautetta b) visualistin työtä ja onnistumisia on vaikeaa mitata muuten kuin palautteella c) on kivaa kun jengi diggaa sun kreiseilyistä. Silloin kun olen töissä, asiakkaat joskus kyselevät, mistä saan nukkeihin ideoita. Noh, mm. tämän kaltaisista editoriaaleista. Visualistin työhön kuuluu se, että hän seuraa muotia hyvin monella eri tapaa. Pitää tietää sen hetken trendeistä, mutta varsinkin muodin historiasta (kirppareilla myydään viimeiset 100 vuotta muotia) ja mitä alan huiput tekevät. Tällainen pukeminen inspiroi minua.

Mut oikeesti. KATTOKAA tota chainmail-lätkäpaitaa!! Sasu Kauppi goes keskiaika tai jotain. Mä en kestä sitä miten kaksi niin kaukaista asiaa on yhdistetty tässä tuotteessa. Hikinen ja heteronorminen urheiluällötys ja historiallisesti ja käsityökulttuurillisesti merkittävä larppaaja-tekniikka. I die.

Kuvat: Willy Vanderperre / Dazed Digital
Staili: Panos Yiapanis

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 1

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 10

 

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 8

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 7

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 6

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 5

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 4

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 3

 

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 11

Dazeddigital Willy Vanderperre Panos Yiapanis 2

 

Share


One response to “hallussa”

  1. Emma Wilde says:

    Todella inspiroivia kuvia, näyteikkunat näyttivät myös todella upeilta, kävin katsastamassa eilen! Jos en olisi tälläinen kirpputorikiertäjä jo entisestään, houkuttelisivat ne varmasti astumaan sisään uudenlaiseen kulutustyyliin.

    http://www.thewildethings.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *