huili ja kotoliving samoissa kansissa

huili_kotoliving_yhdistyy

Olen viimeisen kuukauden aikana tehnyt elämäni ensimmäisen kollaboraation toisen suunnittelijan kanssa. Kollaboraatiot ovat loistavia sillä niissä yhdistyy kahden tyypin parhaat puolet ja yhteistyö mahdollistaa jotain suurempaa kuin mihin kullakin riittäisi rahkeet omasta takaa. Siksi olinkin kovin onnellinen kun luin Huilin Riikka Suomisen ja KotoLivingin Anu Harkin ilmoituksen siitä, että nämä kaksi omakustannelehteä yhdistyvät jatkossa samoihin kansiin.

”Me molemmat uskomme paperilehteen. Paperilehti on rentouttava ja ylellinen tapa saada inspiraatiota elämään. Lukijamme arvostavat laadukasta painotuotetta, lehtiä säästetään ja kierrätetään kaveripiirissä”, sanoo Kotolivingin päätoimittaja Anu Harkki.

Yhteistyö vapauttaa pienkustantamoiden resursseja kaikkien tärkeimpään asiaan: laadukkaiden lehtien tuottamiseen lukijoille. Ekologisen lifestyle-lehti Huilin ja käsillätekemislehti Kotolivingin aihepiirit täydentävät toisiaan ja lehdet jakavat saman arvomaailman. Molemmat uskovat kestäviin arvoihin, aitouteen, luonnon kunnioittamiseen sekä käsityöläisyyden ja paikallisuuden trendeihin. Veikkaan, että aika moni luki jo molempia anyway. Minä olen ainakin lukenut. Ehdimme no miettiä kavereitten kesken, mikä uuden lehden nimeksi tulee, mutta tulevat lehdet tullaan toimittamaan erikseen niin, että ne vain painetaan yhteen. Lue lisää yhteistyöstä Kotolivingin sivuilta ja miten se sai alkunsa Huilin sivuilta.

Tein Koton viimeisimpään numeroon ohjeen pikutettujen farkkujen tekemisestä ja sitä edeltävään t-paidoista ommellusta maxihameesta (valmistujaisiin!). Check them out, jos on mennyt ohi!

Kuvat: Kotoliving ja Thomas Broumand.

OuliLesPyy-pilkkufarkut-Kotoliving-Thomas-Broumand-

OutiLesPyy-Kotoliving-Thomas-Broumand-maxihame-1

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *