junat ja naiset

Jenni-Vartiainen-Junat-ja-Naiset-nail-spine-harness-1

Kaikki ovat varmaan sitä mieltä että “Jenni on ihana”. Hyvä, sitä minäkin. Siksi olin kovin iloinen, kun hänen stailistinsa Carla, soitti minulle muutama viikko sitten ja kyseli ehtisinkö tehdä Jennin uuteen musavideoon sellaisen ison naula-asian. Ei sitä joka päivä Suomen starbat soittele ja kysele trashionia videoihinsa, joten meikkis sanoi samantien tottakai (vaikka tekoaikaa oli vain pari päivää) ja lähti rautakauppaan. Päätimme tehdä nauloista Jennille uuden selkärangan. Siihen upposi yksi kirpparilta löydetty huopainen pöytätabletti, kilo nauloja ja pari metriä leveää kuminauhaa. Ehdin kotisohvalla katsoa aika monta elokuvaa (5) kun pistelin nauloja huovan läpi. Yhteensä 350 ja risat kappaletta. Oli pikkasen sormenpäät hellinä. Mutta eniten rakastan juuri tämäntyyppisiä tilauksia. Kun tarvitaan jotain erikoista, vain yksi kappale ja isosti tehtynä. Kilo metallia videoluvauksiin ei ole koskaan väärin, varsinkaan kun sen kantaja on maailman söpöin, herkin ja ihanin tyyppi.

Kun tänä aamuna vihdoin näin lopullisen videon niin ymmärrän miksi Carla soitti minulle. Islannissa kuvatulla videolla puhutaan vahvoista naishahmoista, tyyli on tummanpuhuva ja mystinen. Juuri kaikkea sitä mitä rakastan. Tukkatakkia ja kaikkee. Uuden albuminen ensimmäisen sinkkubiisin Junat Ja Naiset voi käydä ostamassa iTunesista tai kuunnella Spotifystä, ja videon näkee tietty YouTubesta. Myös Jennin Facebooksivuille tulee päivityksiä uudesta Terra-albumista, joka ilmestyy 4. lokakuuta.

Jenni-Vartiainen-Junat-ja-Naiset-nail-spine-harness-4.png_effected-003

Jenni-Vartiainen-Junat-ja-Naiset-nail-spine-harness-2.png_effected-002
Jenni-Vartiainen-Junat-ja-Naiset-nail-spine-harness-3.png_effected-004

Nail spine harness Jenni Vartiainen

Säv. Jenni Vartiainen, Jukka Immonen, san. Mariska
Videon ohjaaja: Pekka Hara
Kuvaus: Elli Casata
Leikkaus: Pekka Hara

Muu taiteellinen työryhmä:
Värimäärittelijä: Timo Luomanen
Lavastaja: Aron Bergman
Maskeeraussuunnittelija: Piia Hiltunen
Stylisti: Jenni Vartiainen, Carla Ahonius
Pukusuunnittelija: Katri Niskanen

Share


One response to “junat ja naiset”

  1. […] Tietty! Milloin kuvataan?” “Ensi viikolla.” “No prob.” Tein Jennille viime vuonna nauloista rakennetun selkärankaharnessin hänen Islannissa kuvattuun Junat Ja Naiset -musavideoon. Silloinkin tilaus tuli muutaman päivän […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *