Karsintakierros

Rebecca-Fredriksson-clothes-rack-2

Olen tämän joulun aikana karsinut vaatekaappiani. Kaikki mitä en ole käyttänyt tai muista käyttäneeni viimeisen vuoden aikana, päätyy Fidalle menevään kassiin. Myös ne vaatteet mistä pidän, mutta jotka eivät mahdu enää päälle. No melkein kaikki.. Jotain ole sinne jättänyt, jos vaate on sellainen mitä en voi helposti korvata uudelleen. Olen vaatehamstraaja, joten en ollut innoissani projektista. Tuli sellainen olo, että “onko pakko”. Ahdistaa ja tekisi mieli tehdä jotain muuta, vaikka tiskata. On pakko. Huvittavinta on se, että vaikka rekiltä on nyt lähtenyt vaatetta jo lähes kolme ikeakassillista, en juurikaan huomaa eroa. Rekki näyttää silti täydeltä. Annoin kassien olla eteisessä muutaman päivän. Kun kävin niitä läpi uudelleen, en pystynyt muistamaan kovinkaan montaa sinne heittämääni vaatetta. En siis usko kaipaavani niistä mitään. Koruteline karsittiin myös isolla kädellä. Jäljelle jäivät viidet aurinkolasit, 10 korvikset, 10 kaulakorua ja 10 rannekorua. Uskon pärjääväni niillä mainiosti. Jos kiinnostaa käydä katsomassa, mitä kaikkea kasseihin survoin, piipahda Hakaniemen tai Lönkan Fidassa. Lahjoittamani vaatteet päätyvät rekkeihin ensi viikon aikana.

Sitten otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja ompelin pariin takkiin kiinni napit. Kolme vuotta olin jo kulkenut hätävarahakaneulojen kanssa. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä.

Kuva: Rebecca Fredriksson

 

Muistakaa osallistua ylen Uuden Musiikin Kilpailun stailausskabaan! Vielä 5 päivää aikaa. Palkintona on stailistipäivä minun ja Tommy Kilposen kanssa Helsingissä. Osallistua voi postaamalla aiheen stailausvalokuvan instagramiin hastagillä #stailaaumk.

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *