Kartongin kiilto silmissä

Follow my blog with Bloglovin

149868_466006288656_134813883656_5514659_1591821_n

Nyt kun pikkujouluista on pikkuhiljaa selvitty jokainen varmasti jo miettii mitä ihmettä laittaisi päälleen Uutena Vuotena. Palaan vaatevinkkeihin myöhemmin, mutta tässäpä välipäiviksi pieni askarteluidea – paperiripset! Itselläni ei ole harmainta aavistustakaan miten saisin edes tuikitavalliset irtoripset kiinni silmiini ilman kirvelyä, kiroilua ja hikikarpaloita, mutta olen nähnyt muiden tyttöjen käyttävän niitä, joten kai sekin on vain meikäläisellä harjoituksen puutteesta kiinni.. Vähän kuin sekin että osaa levittää kynsilakan niin ettei se ole pitkin kynsinauhoja..

Tarvitset palan hieman peruspaperia paksumpaa (mustaa) kartonkia, teräväkärkisen paperiveitsen, lyijytäytekynän ja ripsiliimaa. Juttu menee about näin. Luonnostele kuviot kartongille. Älä edes yritä tehdä niistä liiiian symmetrisiä, about sinne päin. ei kukaan niitä kuitenkaan tapita niin tarkkaan. Silmiinhän ne sua katsoo. Leikkaa kuviot irti pahvista. Pyöristä ripseä kynän päällä kaarevammaksi. Kavenna ripsen alareuna kapeaksi vasta kun se on valmis. Liimaa kiinni. Käy katsomassa täältä kuvaohjeet.

Heteropojathan ei sit tällasten upeuksien päälle tajua mitään (pojat on hölmöjä), mutta kaikki homot hurraa. Musta on vaan aina pääasia että itse on sitä mieltä että näyttää upealta kun lähtee ulos. Ja mielellään olis vielä jotain itsetehtyä päällä. Muilla kimmoilla kun on kuitenkin joku henkkamaukan paljettikolttu, 29,90.

Rai rai rai, mussut.

eyelashes-alphabet

Noblesse_Dec_2011-paper-lave-eyelashes

paper-450x300

paperlashes

paperself_01

paperself-eyelashes-horse

Paperself-lashes-1

Paperself-lashes-6

shu lace lashes

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *