kuvauksissa

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 11.jpg_effected

Kuvasimme viime sunnuntaina Marko Rantasen kanssa tulevan Trashion/Remade-mallistomme lookbookin. En voi muuta sanoa, kuin että on aina ilo tehdä ammattilaisten kanssa töitä. Jos asiat näyttää helpolta ja hauskalta (ne on sitä), se johtuu siitä koska ne tekijät on ammattilaisia siinä mitä tekevät. Julkistamme lookbookin kuvat pian teillekin. Malliston ohjeet ja kaavat julkaistaan ensi torstaina 24.4. Vaatevallakumouspäivänä Remaken nettisivuilla ja ne on vapaasti kenen tahansa ladattavissa ja ommeltavissa. Malliston materiaalina on t-paidat, joten nyt kannattaa jo alkaa metsästämään niitä kirppareilta. Etsikää isoja miesten XL ja XXL-kokoja, mielellään ilman elastaania. Kahdella pääsee jo alkuun, kymmenellä saa jo ommeltua pari vaatetta.

Miljoonat kiitokset päivän tiimille! Markolle niin kauniista kuvista, Lauralle upeasta lookista, ja Reetalle poseerauksista. Muistakaa ottaa itsestänne kuvia someen, missä teillä on lempivaatteenne nurinpäin päällä ja tägätä se #insideout ja #vaatevallankumous. Odotan myös innolla kuvia ensi viikolla julkaistavan mallistomme ompeluksista. Ne kannattaa tägätä #trashionremade.

Kuvauksen vaatteet valmistettiin TUSKA 2011 –festareitten ylijäämäpäidoista. Projektin muu materiaaliyhteistyö: Touchpoint Oy ja Finnish Metal Events Oy.

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 7.jpg_effected-001

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 1.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 2.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 3.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 9.jpg_effected-001

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 4.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 6.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 8.jpg_effected-001

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 13.jpg_effected

OutiLesPyy trashionremade kuvaus 5.jpg_effected

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *