Moderni hennatatuointi

tattoo-inspiration-modern-3

Olen viime kuukausina pyöritellyt ajatusta moderneista hennatatuoinneista. Eli ikivanha intialainen ihonkoristelutekniikka  yhdistettynä moderniin tatuointikuviointiin. Ei ole pysyvä, eikä satu tehdä. Just sopiva mun kaltaiselle vellihousulle, joka ei uskalla oikean tatskaajan neulan alle. Tässä muutamia fiilistelyjä siitä millaista kuviomaailmaa olen ajatellut. Mandalat, amerikan intiaanien kuviomaailma, uusmystiikka, moderni geometria, ristipistot ja kaunokirjoitus. Tatkan paikka voisi olla sormissa, kaulassa, niskassa tai käsivarressa. Silleen, että ne näkyvät vaikka olisi t-paita päällä. Tumma hennatatska näyttäisi varmasti upealta valkoisella pinnalla näin keskellä talvea, kun rusketuksesta ei ole tietoakaan. Samalla hyvä tekniikka kokeilla ennen kun menee ottamaan oikean leiman eli sopii teineillekin niin ei porukat revi pelihousujaan. Boat People Vintage sivuilla on video hennatatskan tekemisestä. Miten olis hennatatskabileet nyt välipäivinä? Tarvitaan vaan hennapaketti ja kaveri, jolla on vakaa käsi. Nyt vaan pitäis selvittää miten oikeat tatskaajat siirtää kuvion paperilta iholle?

making-henna-tattoo.jpg_effected-001

Kuva.

tattoo-inspiration-native-4.jpg_effected

tattoo-inspiration-native-3.jpg_effected

tattoo-inspiration-modern-8.jpg_effected-001

tattoo-inspiration-modern-5.jpg_effected

tattoo-inspiration-modern-2.jpg_effected

tattoo-inspiration-modern-1.jpg_effected

tattoo-inspiration-henna-4.jpg_effected

tattoo-inspiration-native-2

tattoo-inspiration-native-1

tattoo-inspiration-modern-6

tattoo-inspiration-modern-4

tattoo-inspiration-henna-5

tattoo-inspiration-henna-3

tattoo-inspiration-henna-2

tattoo-inspiration-henna-1

geometric-tattoos-11

Kuvat: Pinterest ja Klyker.

Share


5 responses to “Moderni hennatatuointi”

 1. vesiheinikki says:

  Uuh. Ihan vaan uuh. Viitsitkö vastata laiskalle, paljon hennapaketit maksaa? Onko netistä tilaaminen ainoa järkev’ vaihtoehto vai saako niitä ihan oikeista kaupoistakin? :D

  • outilespyy says:

   No katsos kun. Sitä tässä nytten sit itsekin selvittelen. Muistelen että eivät olleet kalliita, ihokäyttöön sopiva about kympin luokkaa. Huomenna pitäisi mennä hankkimaan kaikki tarvikkeet. Ainakin 90-luvulla Indiskasta sai hennaa (ei taida olla sama valikoima enää) ja asematunnelin oriental-kaupoista. Kampissa on myös yksi aasiahenkinen sisustusliike, missä myydään myös suitsukkeita. Pitää selvitellä, koska I´m so doing this. HENNAPAAARTYYY!

 2. Johanna says:

  Törmäsin jotain ihan muuta varten etsiessäni: piirrä kuva (ohuelle) paperille ja laita iholle dödöä ja paina paperi siihen, niin kuva jäljentyy iholle, toimii. Hennaa iholle pitäis löytyä myös etnisistä ruokakaupoista. Paras Henna on tuoretta, musta Henna sisältää kemikaaleja, en suosittele. Noi Henna kuvat on ehkä otettu silloin kun Henna vielä kuivuu, eli silloinhan se on mustaa, sit se pestään / raaputellaan pois ja on punertava tai oranssi. Värin tummuutta /sävyä voi tehostaa esim sitruunalla ja teellä ja vaikutusajalla. Ainakin sitruuna laitetaan sillon kun Henna vielä vaikuttaa iholla, tee taas ilmeisesti vaan kun tehdään tahnaa. Ihan 100% raakahennasta voi myös itse tehdä tahnan mutta pitää saada Henna sit tosi hienojakoiseksi jauhettua.

 3. dodi says:

  Upeita kuvia! Itse en uskalla ottaa hennatatuointia, ystäväni on saanut aika pahan allergisen reaktion mustasta hennasta. En tosin ole selvitellyt asiaa enempää, mutta tapaus säikäytti.

 4. Hippelihei says:

  Nuo ovat upeita, ja hennatatuointi todellakin houkuttaa.

  Se ei kuitenkaan ole välttämättä pelkkää huvia, toivottavasti jokainen miettii omalla kohdallaan hennan vaikutuksia, ja että mitä hennaa itseensä laittaa:

  https://www.kosmetiikka-allergia.fi/prime_14.aspx
  http://www.iltalehti.fi/terveys/200906229805368_tr.shtml

  Ymmärtääkseni vuosia sitten otettu musta hennatatuointi voi myöhemmin aihauttaa rajun allergian hiusväreistä…

  Kiitos kuitenkin inspiroivista kuvista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *