moo.com

moo.com-business-cards-outilespyy

Käyntikortit. Tuo bisneksen pieni paperinen muistijälki joita on pakko hankkia jos myyt tai markkinoit jotain. Käyntsärin tyylillä on väliä ja ymmärrän täysin miten American Psykossa pukumiehet kiihtyivät kuin lapsi sokerista, jos kollegalla oli kauniimpi käyntikortti. Paperin pitää tuntua hyvältä hyppysissä ja kortin pitää olla visuaalisesti kaunis myös kauempaa tarkastellessa.

Paras paikka tilata ne on mielestäni moo.com. Heillä on erittäin helppokäyttöinen online-palvelu, jonka avulla voit suunnitella ja tilata omat korttisi alle tunnissa. Layoutteja on satoja mistä valita ja ne on tehty hyvällä maulla. Et tarvitse edes high res valokuvia, jos haluat käyttää palvelun omia. Painojälki on laadukasta ja toimitus nopea. Näissä asioissa valitettavasti kokeilemani suomalaiset painotalot eivät ole kestäneet vertailussa. Olen joutunut lähettämään kortteja takaisin, koska keskitykset eivät ole kohdillaan, tekstit vinossa, ja painojälki epätasalaatuista. Mutta myös heidän kierrätyskartonkinsa ovat olleet jotenkin muovisen tuntuisia. Moolla on ihan eri meininki. Kortteja voi tilata jopa viidellä eri kuvalla ja palvelun kautta saa myös minikortit (kätevät tuotelappuina messuilla), tarrat ja flyerit. Pinterestistä kannattaa myös vilkuilla inspistä kortin suunnitteluun.

moo.com-business-cards-outilespyy-2

Olisi ihanaa kuulla mitä painotaloja te olette käyttäneet? Millaiset oli kokemukset? Vaihtaisin mielelläni painon kotimaiseen, jos sellainen löytyy täältä johon minullakin on varaa. Moon kortit maksavat jotain 0,35€/kpl (kun tilaan 200 kpl) eli eivät ole ihan sieltä halvimmasta päästä, mutta laadusta minä maksankin.

Tämä postaus on sarjassa “palveluja jota suosittelen”, mutta minulle ei ole tämän kirjoittamisesta maksettu. Jos haluat ensimmäisestä tilauksestasi -10% alennuksen niin klikkaa tästä.

moo.com business cards 2

moo.com mini cards 1

moo.com business cards 1

moo.com business cards 3

 

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *