patchwork denim

patchwork denim jacket diy idea inspiration recycle upcycle

 

Denimpaloista tehty takki. Ei todellakaan mikään harrastekäsityön innovaatio, mutta minussa asuva pieni taidetäti ei voi ohittaa näitä ikinä. Tämän takin takia päädyin selaamaan läpi koko Magnolia Pearlin valikoiman ja kaikki mallistot 5 vuoden takaa. Menihän siinä yksi ilta.

Rakastan tämän malliston estetiikkaa ja pieniä käsityömäisiä yksityiskohtia (parsinnat, kulutukset, värjäykset, pesutekniikat), mitä vaatteissa on. Materiaalit ja värimaailma on juurikin sitä mistä pidän ja Vivienne Westwood / Galliano fanina nämä periodhenkiset leikkaukset takeissa ovat aivan ihania ja täysin stailattavia tämän päivän vaatteisiin. Taiteilijafiilis on läsnä kaikissa vaatteissa. Kuin olisi päässyt teatterin puvustoon sovittelemaan kaikkea.

 

patchwork denim jacket diy idea inspiration recycle upcycle

 

Vaikka MP:n nettisivuilla oli katalogikuvia enemmän kuin tarpeeksi, olin hieman yllättynyt siitä, miten kehnot kuvat ja tuotetiedot oli ilmoitettu heidän nettikaupassaan. Varsinkin kun ottaa huomioon tuotteitten hintatason. Hinnat olivat minusta kyllä ihan kohdallaan vaatteitten yksityiskohtien ja käsittelyn määrään verrattuna, mutta en ikinä uskaltaisi ostaa ja tilata näin heppoisten tietojen perusteella näin arvokkaita vaatteita sovittamatta. Nettikaupan kuvat, tiedot ja se että tuotteille annetaan tarkat kokotiedot ja mitat, on ihan elintärkeää tämän päivän nettikaupassa. Mallistot ovatkin todennäköisesti ensisijaisesti esillä täällä jälleenmyyjiä varten, eikä kuluttajaa varten.

Valitettavasti malliston alkuperästä ei myöskään ole mitään mainintaa nettisivuilla tai nettikaupassa, eli ei ole varmuutta siitä tehdäänkö nämä vaatteet käsityönä Texasissa vai Kiinassa.

Oh well… Ihana takki. Jaksaisinpa tehdä itselleni tuollaisen ensi kesäksi.

 

 

patchwork denim jacket diy idea inspiration recycle upcycle

patchwork denim jacket diy idea inspiration recycle upcycle

Share


4 responses to “patchwork denim”

  1. Heather says:

    Is this in plus size and where do I buy

  2. Janet aymond says:

    Where can I buy this it’s awesome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *