rebecca watson

Rebecca Watson Sanctuary blog 20

Rebecca Watson on Helsingissä asuva nelikymppinen, sanan ja kuvan sekatyöläinen. Valokuvaaja, kääntäjä ja osa-aikaisesti töissä viestintätoimistossa. Löysin hänen Sanctuary-bloginsa sattumalta eilen ja jäin selailemaan hänen unenomaisia kuviaan moneksi tunniksi. Olen itse kävellyt monet kuvien maisemat läpi, mutta en ikinä osaisi kuvata niitä näin kauniisti. Ammattilaisen kädenjälki on aina ihailtavaa.

“Kuvannut olen pitkään, mutta ekan järkkärini ostin kolmisen vuotta sitten ja se oli sitten menoa, kuin vastarakastuneelle. Päätin hakea opiskelemaan alaa lisää ja suoritin juuri valokuvaajan ammattitutkinnon. Kuvaushommia olen tehnyt kasvavissa määrin ulkopuolisille ja sama suuntaus jatkukoon. Inspiroidun kaikesta, missä on tilaa hengittää, oli se sitten jonkun tapa kirjoittaa, kuvata, oma hetki, elämää nähnyt rakennus, elokuva, kauhtuneet sävyt… Olen tajunnut, että lempivalokuvaajanikin, kuten Paolo Roversi ja Deborah Turbeville, ovat mestareita juuri siinä, että jotain jätetään mielikuvituksen varaan, salamyhkäiseksi. Englantilaista Tim Walkeria ja hänen loihtimiaan huikeuksia fanitan myös.”

Laittakaahan tämä blogi kirjanmerkkeihinne ja readereihin. Blogin lisäksi kannattaa käydä katsomassa myös Rebeccan Pinterest. Pinnasin sieltä about puolet omiin boordeihini. Nämä olivat blogin lempiruutujani, mutta veikkaan, että te löydätte sieltä paljon muitakin. Riippuu ihan päivän fiiliksestä.

 

Rebecca Watson Portfolio // blog // facebook // instagram // pinterest // bloglovin

 Rebecca Watson Sanctuary blog 19

Rebecca Watson Sanctuary blog 18

Rebecca Watson Sanctuary blog 17

Rebecca Watson Sanctuary blog 16

Rebecca Watson Sanctuary blog 15

 Rebecca Watson Sanctuary blog 13

Rebecca Watson Sanctuary blog 12

Rebecca Watson Sanctuary blog 11

Rebecca Watson Sanctuary blog 10

Rebecca Watson Sanctuary blog 9

Rebecca Watson Sanctuary blog 8

Rebecca Watson Sanctuary blog 7

Rebecca Watson Sanctuary blog 6

Rebecca Watson Sanctuary blog 5

Rebecca Watson Sanctuary blog 4

Rebecca Watson Sanctuary blog 3

Rebecca Watson Sanctuary blog 1

Rebecca Watson Sanctuary blog 2

 

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *