Remake EkoDesign dynamic duo

Remake EkoDesign Nadi Hammouda Paula Malleus Outi Les Pyy 1 copy

Remake EkoDesignin voimakasikko, aka minä ja ompelijamestari Paula Malleus, käväisimme välipäivinä valokuvaaja Nadi Hammoudan studiolla. Tavoitteena oli juhlistaa sitä, että siirsin työhuoneeni Remakelle tasan vuosi sitten ja siitä lähtien olemme tehneet tiiviisti töitä yhdessä. Minusta tuli myös 2015 alusta Remaken osakas. Jos siis olette ihmetelleet miksi Remaken nimi on vilahtanut blogissa kerran jos toisenkin. Vietän siellä suurimman osan ajastani ja lähes kaikki projektini kulkevat jotenkin Remaken ompelimon kautta. Vaatimattomana tavoitteenamme on Paulan kanssa mullistaa koko ekomuodin ja kierrätysvaatetuotannon suunta ja alan koulutusohjelmat Suomessa. Voitte kutsua meitä hulluiksi, kun moisia mietimme, mutta minusta se on juurikin sitä mitä tämä ala tarvitsee. Työtä on vielä paljon ja se etenee hitaasti. Startti on ainakin minusta erinomainen ja suunta oikea.

Jos et vielä ole käynyt Hakaniemen ompelimossamme, niin tule käymään. Käytä vaikka kaikki tipattomasta tammikuusta säästämäsi eurot siihen, että korjautat nyt vihdoin ne rikkinäiset vetoketjut, paikkautat purkaantuneen sauman, lyhennytät farkkujen lahkeet tai ompelutat rikkinäiset takin taskupussit. Remakelta voi myös tiedustella ekomuotiin ja -tyyliin liittyviä luentoja, iltamia, työpajoja yms. Ja tietenkin otamme vastaan isompiakin vaatteitten muokkaus- ja tilaustöitä. Viime Linnan juhlissa nähty kahvikapselipaljettimekko oli mm. Remaken tiimin käsialaa.

Because your clothes are worth it!

Photo / kuva: Nadi Hammouda
Models / mallit: Paula Malleus  & Outi Les Pyy (Remake EkoDesign)
Make-up / meikki: Oona Heleena

Remake EkoDesign
Hakaniemen Torikatu 2, Helsinki
auki ma-to 10-18, pe 10-17, la 11-15

//////////////////////////////

Remake EkoDesign dynamic designer duo Paula Malleus and me. Finnish eco fashion design in it´s hardest form – clothes to clothes, since 2007. Official portraits by the wonderful Mr. Nadi Hammouda.

Remake EkoDesign Nadi Hammouda Outi Les Pyy 2 copy

Remake EkoDesign Nadi Hammouda Paula Malleus Outi Les Pyy 2 copy

Remake EkoDesign Nadi Hammouda Paula Malleus 1 copy

Remake EkoDesign Nadi Hammouda Outi Les Pyy 1 copy

Share


One response to “Remake EkoDesign dynamic duo”

  1. […] Noin muun muassa. Yksi Remaken takana olevista ladyista on upea ja inspiroiva blogikollegani, trashionista Outi Pyy. Outi osasi heti sanoa, miten mun Uhana Designin haaroista ratkenneet villalegginsit kannattaa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *