Rihannan takissa

Fashion-MInd-army_jacket4

Aito ranskalainen F2 maastotakki. Kuva: Fashion Mind.

Vihdoin löysin sen!! Ranskan armeijan F2-camotakin. Iz nice. Ihanan pehmeäksi kulunut ja täydellisen kokoinen. Rihannakin käyttää sitä, sillä kaikilla kuumilla ja staileilla festarikimmoilla on camotakit. Niitä myydään tällä hetkellä monissakin vaate- ja nettikaupoissa, mutta ostaisin aina aidon. Käytetty inttikama kun maksaa yleensä vähemmän kuin uudet wannabeet kaupassa ja nettikaupoissa “vintage” sanaa käytetään silloin kun ASOS tai NELLY myyvät second handiä kalliilla. Perussettiin kuuluu tietty bändipaita, beanie/huivi, farkku- tai nahkashortsit, maiharit, aurinkolasit, camo-takki ja kesä. Camotakin voi myös asustaa mäyräkoirilla.

OutiLesPyy-army-camo-mäyrädog

Outi-French-F2-camotakki

Ranskalainen F2 camotakki.

Kuva: Stella Harasek / Milja Köpsi, Varusteleka For Women

Näitä Rihannan päällä on nähty:

Rihanna-Unapologetic-Brittiläinen-DPM.jpg_effected

Brittiläinen DPM paitatakki.

rihanna-nyc-US-ERDL.jpg_effected

US ERDL takki

rihanna-vancouver-soundcheck-Australian-DCPU.jpg_effected

Australilainen DCPU takki

Rihanna-US-Woodland-army-takki.jpg_effected

US Woodland camo takki

Share


2 responses to “Rihannan takissa”

  1. Arro says:

    ahh mikä takki! tiedätkö että saako noita tilattua varustelekasta, kun kerta on lajittelematon? tai mistä tietää että koko on hyvä?

    • outilespyy says:

      Se on ihana. Noita oli myynnissä Kiseleffin talossa Lekan Pop-up kaupassa. Kokoja en katsonut sen tarkemmin, mutta näyttivät olevan kaikki sellaisia “naisille sopivia”. Jos epäilyttää yhtään niin laita mailia Lekan asiakaspalveluun. Ilmoittaisin siinä oman pituuteni, hihan pituuden ja vaatekoon (sekä numero, että kirjaikoko). Takkihan on joka tapauksessa tarkoitus olla rento ja väljä, eli ei haittaa vaikka se olisi koon liian iso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *