Surrealistinen maanantai

Dragonette Martina Sorbara 2

Ai että. Enpä kyllä tiennyt eilen herätessäni mitä tämän viikon maanantai tuo tullessaan. Kuukausi on muutenkin ollut aikamoinen Linnan juhlissa upean vastaanoton saaneen, Laura Birnin päällä olleen nahkamekon takia. No ei siinä vielä kaikki..

When it rains, it pours.

Tapasin maanantaina yhden suurimmista idoleistani, Dragonetten Martina Sorbaran! Toin hänelle lahjaksi keikalle tekemäni nahkaisen orjantappurakorun ja hän laittoi sen päälle keikalle!!! Mun tekemä juttu Martinan päällä!! Iiik. Olen vieläkin aivan tärinöissä. Olen fanittanut Martinaa jo muutaman vuoden siitä lähtien kun exäni esitteli minulle ko. bändin vuonna 2010. Loistavaa ja pirteää tanssi/työmusaa. Minulla on vain kaksi artistia joille haluaisin tehdä vaatteita: Martina Sorbara ja Peaches. Upeita kimmoja molemmat, näyttäviä, rohkeita. Sellaisia naisia, joissa on munaa ja reilu meininki.

Mites tässä nyt näin kävi? Dragonette oli eilen keikalla Tavastialla. Sain tietää keikasta about 4 aikaan iltapäivällä eikä työnteosta tullut sen jälkeen enää mitään. Kun pääsin himaan meni puoli tuntia siihen kun pengoin kämpää ja etsin kokoelmistani lahjaa Martinalle. Jos tyypit kerrankin tulevat Helsinkiin asti niin tyhjin käsin en keikalle meinannut mennä. Ja milloin sitä muuten on mahdollisuutta saada omatekemiään askarteluja artistin lähettyville? Harmittelin sitä todella paljon etten saanut tietää keikasta aikaisemmin, koska olisin halunnut tehdä hänelle jotain isompaa ja hienoa. Päädyin antamaan hänelle sunnuntaina Turun trashion työpajassa tekemäni nahkaisen orjantappurakorun. Sen sisälle on pujoteltu rautalanka, joten sitä voi käyttää kruununa, kaulakoruna tai rannerenkaana. (Pitääpä tehdä siitä tutorial jossain vaiheessa.)

OutsaPop leather thorn piece

Näin bändin pojat vilaukselta baarin puolella ennen keikkaa ja kiikutin lahjapussini heille että veisivät sen Martinalle. Ja sit se alkoi. Meinasi mennä polvet alta, kun he tulivat lavalle ja näin Martinalla mun orjantappurakorun kädessä.. Keikalla oli vain kourallinen jengiä, koska markkinointi oli jotenkin kusahtanut pahemman kerran. Harmi bändille mutta kiva meille koska mahtui tanssimaan hyvin ja koko ilta tuntui aivan kuin oltais oltu yksityiskeikalla tai jonkun synttäreillä. On se kaunis nainen ja mahtavaa musaa. Tanssittiin itsemme väsyksiin eturivissä.

Keikan jälkeen bändi tuli baarin puolelle. Suurin osa faneista oli aika ujoja eivätkä uskaltautuneet juttelemaan tai ottamaan kuvia. Onneksi mä en ole liian vaatimaton ja lampsin sinne heti kun keikkapaita oli ostettu. Martina osoittautui ihanaksi, lämpimäksi ja sydämmelliseksi tyypiksi. JA JA hän tekee itse todella paljon kustomointeja ja askarteluja!!! DIY-tyyppi!! Rakastan häntä ehkä nyt vielä enemmän. Kyselin että saako hän Margielalta vaatteet kun niin monissa musavideoissa kamat näyttäisivät Margielalta, mutta kuulemma hän tekee ne itse. Että kaikki videonauhat ja peruukkitakit ovat hänen omiaan. M i e l e t ö n t ä . Siinä on kuulkaa esimerkkiä muillekin pop-staroille.

Että näin. Jotenkin huippufiilis kun oma idoli osoittautuu ihanaksi tyypiksi. Mulla on nyt Martinan mailiosoite ja Trashion!-kirja lähtee hänelle postissa. Toivottavasti tämä ei ollut viimeinen asia minkä hänelle teen.

Dragonette Martina Sorbara 2

Kuva: Henna Mertsola

Dragonette Martina Sorbara 4

Dragonette Martina Sorbara

Dragonette Martina Sorbara 3

Dragonette ‘Take it like a man’ from Simon Davis on Vimeo.

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *