The Minttu show

OutiLesPyy-the-minttu-show-3

Minttu Vesala on suomalaisen muodin käsite. Tyyli, hahmo ja asenne. Kaikki yhdessä mustaan pukeutuvassa ja tulensävyhiukisessa stailistissa. Kun hän on mukana niin paskaa ei tehdä. Siksi on ilo saada tilaus Mintulta, varsinkin kun se on meganiititetylle nahkatakille. 1500 niittiä ja 50 työtuntiä myöhemmin rotsin uusi look oli kasassa. Takki, joka päällä voi päräyttää about mihin tahansa prätkäkerhoon, homobileisiin, berliiniläiselle ug-klubille tai fäsönkokkareille ja kävellä sieltä vielä yhtenä kappaleena ulos. Tosin tämä takki päällä menee sinne 2 kiloa painavampana, koska, noh metalli painaa. Eipähän ainakaan tuuli vie mennessään. Taakse niititettiin stailistin toiveesta Batman ja käsivarsiin ideoitiin pari kappaletta kirkkoveneitä. Piikit keskelle siltä varalta että tulee tarvetta raivata itselleen tilaa väentungoksessa. Käytännöllistä.

Kiitokset tämän työn valmistumisesta kuuluvat myös mun upeille ompeluseuralaisille: Suvi Rissanen, Saara Väre, Taru Kulhia, Minna Siilas, Jenni Saarinen. Tytöt painoivat duunia yötä myöten sormet rakkuloilla, että ehdittiin saada tämä dedikseen mennessä valmiiksi. Kiitos siitä. Lisää tällaisia tilauksia.

Videostillit ovat Mintun stailaamasta näytöksestä, johon takki tehtiin.

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-7

OutiLesPyy-the-minttu-show-2

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-1

OutiLesPyy-the-minttu-show-4

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-2

OutiLesPyy-the-minttu-show-7

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-4

OutiLesPyy-the-minttu-show-5

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-3

OutiLesPyy-the-minttu-show-6

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-5

Share


5 responses to “The Minttu show”

  1. Aivan mieletön, upeeta Outi!

  2. […] mihin menee alle 100 niittiä. Aivan liian kevyttä minun makuuni. Minun mielestäni tehdään isosti jos tehdään. 1500 niittiä ja 50 työtuntia. Sillä kehtaa jo mennä ostarille […]

  3. […] 10-100 kappaleella edes tee mitään. Ehkä yhden nolon hiuspannan… Kun tein viime talvena Minttu Vesalalle niittirotsin, meni siihen 1500 niittiä ja 50 työtuntia. Niittihommissa siis kuluu enemmän aikaa kuin rahaa […]

    • outilespyy says:

      Jep! Keräilen tässä jengiä kasaan vielä parisen viikkoa. Minula on itselläni 4 kilon perusvarasto huvennut pois ja tarvitsen täydennyksiä. Veikkaan, että tilaajia pitää olla jotain kymmenkunta niin saadaan minimit täyteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *