Trashion näyttely Tampereella

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-10

Eilen oli pitkä päivä. Kaverin käsilaukkuun unohtunut kännykkä ei herättänytkään aamulla ja heräsin paniikissa. Juna Tampereelle lähtisi 15 minsan päästä ja minä olin vielä kotona pyjamassa. No sehän oli selvä että siitä junasta myöhästyttiin. Paniikkipakkaus (kaikki näyttelyyn esilletulevat vaatteet) ja asemalle. Selvisin paikalle kaksi tuntia myöhässä. Jännitti koko päivän että ehdinkö saamaan kaiken valmiiksi. Se ei meinaan hoidu ihan käden käänteessä kun rakentaa koko 45m2 osaston yksinään. Trashionistoilla ei ole assareita ja muuta henkilökuntaa kantamassa kamoja. Kyllä ne roudataan aina ihan itse. Pelastukseksi tuli jälleen kerran hyvät musat. Loppupäivä meni hiljaisen henkilökunnan ympärillä tanssiessa. Olin aivan poikki kun pääsin nukkumaan puolen yön aikaan. Mutta nättiä tuli.

Tänä viikonloppuna on siis erinomainen tilaisuus tulla katsomaan trashionia läheltä. Rakensin eilen Tampereen Kädentaitomessuille näyttelyn. Esillä on suosikkejani kirjasta ja muutamia uusia vaatteita. Paikka sijaitsee E-hallissa shampanjabaarin ja Jukka Rintalan näyttelyn vieressä.

Tulen itse paikalle sunnuntaina signeeraamaan Trashion-kirjoja sunnuntaina klo 12 ja 14. Muina aikoina Trashion-kirjoja voi ostaa Palonin osastolta (E-halli, paikka 224). Voit tuoda sunnuntaina signeerattavaksi oman kirjasi tai ostaa sen paikanpäältä.

Oliko tämä postaus “mainos”? No tavallaan oli ja tavallaan ei. Tampereen Messut ovat maksaneet minulle vain näyttelyn rakentamisesta, mutta blogipostauksesta ei sovittu mitään. Kirjoitin siitä, koska musta olis kiva että mahdollisimman moni kävisi katsomassa mun tekemää kierrätysmuotia kun siihen nyt kerrankin on mahdollisuus ihan lähietäisyydeltä. Käsityömessuilla on myös paljon muuta mielenkiintoista, kuten yhteensä 600 eri yritystä ja tekijää esittelemässä tuotteitaan ja toimintaansa. Vuoden isoin käsityötapahtuma ja jo siksi vierailun arvoinen. Merkitsen tämän postauksen nyt kuitenkin “sisältöyhteistyöksi” ettei ketään ala harmittamaan. Tervetuloa!

Trashion-näyttelyn seinällä olevat valokuvat on ottanut Mikko Rasila.

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-13

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-12

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-11

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-9

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-8

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-7

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-6

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-5

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-4

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-3

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-2

Outi-Pyy-Trashion-näyttely-Tampereen-Messut-1

 

Share


2 responses to “Trashion näyttely Tampereella”

  1. […] huolimatta. Vähän harmittaa kun millään ei jaksanut kaikkea katsella ja esimerkiksi Outsapopin trashion-näyttely unohtui katsoa kokonaan. Myös lompakon olisi suonut olla aika paljon paksumpi, sen verran kivoja […]

  2. Aarnilintu says:

    Tänään käyty katsomassa ja oli upea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *