Trashionista Berliinissä

DSC_0638.jpg_effected-001

SPONSOROITU POSTAUS. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin ja matkanjärjestäjän (Tjäreborg) sivuille. Postauksen lopussa on matkalahjakorttiarvonta. (EDIT. Arvonta on suoritettu ja onnetar valitsi nimimerkin Hanniskainen voittajaksi. Onneksi Olkoon!)

Maanantaina päivällä olin kotona hermoromahduksen partaalla kun yritin saada ommeltua asiakastyönä tilattua mekkoa valmiiksi ennen koneen lähtöä. Pakkaaminen paniikissa ei ole kivaa. Heittelin laukkuun kaikenlaista ja ahdisti kun en muistanut mikä on matkatavaroitten painoraja. Tajusin vasta kentällä että eihän matkatavaroissa edes ollut samanlaisia painorajoituksia kuin yleensä, kun kyseessä oli ns. valmismatka. Mukaan olisi mahtunut siis paljon enemmänkin. Dammit… Selvisimme onneksi kentälle viime tingassa. Reissukaverini Steffi oli hoitanut itselleen samat lennot Tjäreborgin kautta.Tämän viikon agendalla on ollut  iki-ihana Berliini. Jos olet käynyt niin ymmärrät taatusti mistä puhun. Olen nähnyt tämän kaupungin sulattavan jopa jäyhän porilaisen sydämmen ja täältä löytyy jokaiselle jotakin. Iz nice. Olen jo pitkään halunnut matkustaa Ethical Fashion Weekille jonnekin päin maailmaa. Nyt siihen tarjoutui tilaisuus, kun voitin Aussie Blog Awardseista Aussome&Unique kategorian viime huhtikuussa. Palkintona oli Tjäreborgin matkalahjakortti. Päätin käyttää sen Berliininlomaan ja kappas, juuri silloin kun kaupungissa on muotiviikot. Olen yleensä aika omatoiminen matkailija, mutta nyt oli sangen mukavaa antaa jonkun toisen etsiä hotelli ja varata lennot. Arvostan. Varsinkin kun koko kaupunki on tukossa toimittajista, muoti-ihmisistä, messuvieraista ja turisteista.


DSC_0333.jpg_effected-001

DSC_0364.jpg_effected

DSC_0321.jpg_effected

Tällä viikolla on juostu korkkarit kopisten näytöksissä, eri muotimessuilla ja tehty yhdet extempore muotikuvaukset. Kätevää kun kaupungissa on tuttuja suunnittelijoita ja matkakumppanina upea katseitakääntävä muotituottaja/malli. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, olemme hakeneet hotellin baarista jo muutamaan kertaan jääpalapussin jalkojen pelastamiseksi. Loppuviikosta agendalla on rentoutumista Berliinin ihanissa kahviloissa, kirppareita ja second handiä ja tietenkin hyvää ruokaa. Niistä raporttit myöhemmin.

Kuvasimme Hotelli Adlonin edessä eko muotia. Lisää kuvia tulossa pian. Mekko: Vilma Riitijoki / Vilmava. Malli: Stephanie Wardi.

DSC_0953.jpg_effected

SITTEN ARVONTAAN.

Reissuyhteistyön kunniaksi Tjäreborg lahjoittaa yhdelle tähän postaukseen kommentoineelle henkilölle 100 euron lahjakortin. Kommentoi alle 19.7. mennessä niin osallitut mukaan arvontaan. Muista laittaa kommentin mukaan sähköpostiosoitteesi (ei näy muille kommenteissa) jotta tavoitan voittajan.

Matkalahjakorttiarvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjä on Outi Les Pyy / OutsaPop Trashion yhteistyössä Tjäreborgin kanssa. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
2. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ajalla 5.–19.7.2013.  Arvonta suoritetaan 20.7.2013. Tjäreborgin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
3. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Tjäreborgin 100 euron matkalahjakortti.
4. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan myös OutsaPop Trashionin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/OutsaPopTrashion) sekä molemmissa blogeissani (https://outilespyy.com/ ja http://www.outsapop.com/).
5. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

DSC_0370.jpg_effected-003
DSC_0352.jpg_effected-001
Share


103 responses to “Trashionista Berliinissä”

 1. SILVER says:

  OMGWAU MITÄ PUKUJA! #FASHIONORGASM
  ///SILVER

  • outilespyy says:

   Tsekkaa Vilmavan vaatteet Facesta (https://www.facebook.com/vilmava) Upeeta kamaa. Hän teki juuri yhden mekon Lana Del Rayllekin :D Ja todella laadukasta ompelujälkeä. Nämä puvut oli valmistettu kierrätysmateriaaleista, ja Mitosis-malliston mekot oli haute couture tyyliin ommeltuja. Mulla tippui leika kun näin ne.

 2. Janne says:

  Berliini!

  Ikuinen kaukorakkauteni.

 3. Tanja Lange says:

  ihana Berliini <3 !Just oltiin siellä 2 vkoa ja aina sinne kaipaa uudestaan. Onneksi on niin lähellä että siellä helposti voi pistäytyä lyhyemmälläkin visiitillä.suosittelen myös ennen juhannusta Fete de la Music-päivänä,vuotuinen tapahtuma,jolloin koko kaupunki täynnä (ilmaista)livemusiikkia http://www.fetedelamusique.de/en/berlin-2/

 4. Fiona says:

  Oh kaukokaipuu!
  Upeita kuvia, Steffi sopii noihin kuviin kun nenä päähän. Ja noi “tatuoinnit”!

  • outilespyy says:

   I know!! Upee kimma. Noi tatuoinnit on mustaa teippiä. Toimii kun junan vessa kun ei ollut ammattimaista meikkaria mukana ja meillä oli about 20 minsaa aikaa tehdä lookki kasaan. :D

 5. Ulrika says:

  Mutta kyllä kuule kannatti ahertaa :) Me so happy! Ihanaa reissua!

 6. Sari says:

  Ooh, trashion ja Berliini, ihana loistava yhdistelmä!! Minäkin haluan! :)

 7. se seikkailijaa says:

  Helmut Newton- ja Bauhaus -museo ovat yksi iso pala Berliinin kauneutta. Boheemi, inhorealistinen, massiivisen kohahduttava Berliini palaa sydämessäni, ja kaipuu kaivertaa rintaani öisin. Oi kun pääsisin sinne taas pian uudelleen!

 8. Heini Tampere says:

  Kiitos tästä.

 9. Milla Vainio says:

  Hei huippua! Olen juuri menossa kesän päätteeksi Berliiniin ja tästä sain ihanaa uutta intoa matkaan.

 10. julia says:

  Berliiniin olisi niin ihana päästä pitkästä aikaa!

 11. Stephanie Wardi on kyllä upea malli! (Onkohan sukua isäni kummisedälle Rafael Wardille…?)

 12. Satua. says:

  Berliini in kyllä huippu ;-}

 13. Maijja says:

  Kuumaa kakkaa!

 14. Senni says:

  Ooh aivan ihania kuvia! <3
  En oo ikinä ajatellu Berliiniä kummosena, mut nää kuvat ja postaus ja pieni googletus sytytti täyden matkahimon tuonne! :))

 15. Marjo says:

  Wau mitä fiiliksiä nämä fotot herättävät! Berliinissä ei koskaan tullut käytyä mut nyt taitaa olla pikku pakko mennä :) Kiitos Outi <3

 16. Rinna says:

  Viimeksi kun kävin berliinissä tulin sinne yöbussilla lontoosta, ja koska eurooppa on täynnä kaikenlaisia höpsöjä pikkumaita, koko ajan oltiin jossain rajalla jossa heräteltiin ja piti näyttää passia… jos sinne pääsis paremmin yöunin, olisin iloinen.

 17. Ursula rinne says:

  Wow upeita kuvia!! :)

 18. Minia says:

  Jos joskus Berliiniikin asti pääsisi, eikä joutuisi aina tyytymään vaan hienoihin kuviin :)

 19. Henna says:

  Mahtavia kuvia ja ihana kaupunki!

 20. Suvi says:

  Voisin lähteä Berliiniin:).

 21. Sonja says:

  Upeeta ! :)

 22. Sonja says:

  Upeeta! :)

 23. liisalaasa says:

  Ihania kuvia, kuten aina. Nauti Berliinistä ja käy brunssella! Tervetuloa uudelleen :) PS. Lisää giffejä blogiin — hauskaa nähdä miten saippuakuplat lentelee mallin takana.

 24. Sarita says:

  Upeaa!!!!

 25. Janita says:

  Ihana nähdä, miten Vilma menestyy. Vilmalla on myös niin ihanan omaperäinen tyyli. Kyllä tässä saa olla ylpeä, että on käynyt samoja kouluja ja joskus jopa pelastanut Vilman hurjan kettuhatun koulun ruokalasta…! :D

 26. Pauliina says:

  Berliinissä on kyllä jotain jokaiselle. Upeita kuvia!

 27. Hilda says:

  Berliini ja Pariisi ovat kaksi Euroopan unelmamatkakohteistani. Voi kun sinne pääsisi!

 28. […] osallistua Tjäreborgin matkalahjakortin arvontaan kommentoimalla ensimmäistä Berliini-postaustani. Arvontaan voi osallistua 19.7. […]

 29. Aina ihana nähdä kierrätysMUOTIA, eikä sitä samaa ekokukkaverhomekko-kamaa, jota on jo nähty vuosia. Inspiroi.

 30. Kaisu says:

  Oi Berliini! Kaupunki johon ei vaan koskaan kyllästy.

 31. Mia says:

  Vilmavan juhlapuvut <3

 32. MrsAgatha says:

  Oi Berliini! Pitkään sinne halunnut mutta en ole vielä koskaan päässyt. :)

 33. Riitta says:

  Berlin ist immer eine Reise wert! Vilma supergut.

 34. Tuulikki says:

  Päästäpä itsekin Berliiniin! <3

 35. aila says:

  berliini on huippu…ja kierrätysmuoti on huippu : )

 36. MiraL says:

  Kerran on tullut Berliinissä käytyä; voisihan sinne uudestaankin mennä. ;)

 37. Yonna says:

  Hienoja pukuja ja voisinpa lähteä matkalle mieluusti!

 38. Onia says:

  Olipas upeat, Berliinin henkeen täydellisesti sopivat kuvaukset!

 39. anne says:

  Aaa, vihdoin löysin tänne Berliiniaiheisiin. En niinkään välitä kovin intohimoisesti muodista – ainakaan sellaisenaan, mutta sain kuin sainkin vinkkejä muutoin Berliininmatkailuun. Ja assosiaatioiden ja linkkien kautta löytyi lisää infoa. Joten kiitos kovasti, toivotaan että kohta pääsemme matkaan. Trashion ja sensellainen vaatteiden ynnä kaikenlaisten juttujen muuntelu on aivan ihanaa, yritän kovasti vaikkei aina onnistukaan. Kiitos innostavasta sivustosta, kirjasta ja asian tuomisesta esiin! Mahtavaa!

 40. Mervi says:

  Upeita kuvia, malli ja puvut <3 Berliiniin on kaipuu!

 41. Berliini on paras <3 nyt on lipsahtanut kahden vuoden tauko etten ole ehtinyt sinne, mutta asia on kyllä korjattava pian!

  52weeksofdeliciousness AT gmail.com

  http://www.52weeksofdeliciousness.com

 42. Plaa says:

  Ooh, Berlin! Huippu kaupunki, jonne lähtisin kyllä uudestaan ;)

 43. mikko says:

  SUPERSUPER !!!

 44. Maria Baranova says:

  Steffi!!!

 45. Sirja Nerdrum says:

  Berliinin ulkokirpparit oikeita aarreaittoja tuunaajille ja tekijöille.Ja tuon Valkean unelman kelpuuttaisin vaikka hääpuvukseni!

 46. pex says:

  ihana paikka, itsekin kerran käynyt :).

 47. maisa says:

  Mahtavia kuvia ja asut myös :).

 48. Merja says:

  Ihanat mekot ja kaunis malli!

 49. Maria says:

  Upeita kuvia! Upea malli ja upeat mekot! Pakko päästä itsekin Berliiniin.

 50. Neea says:

  Kivoja kuvia! Ja itsekin miettinyt, että Berliiniin on päästävä. Vaikka itseäni ei niin muoti kiinnosta, niin ehdottomasti menisin tähän edulliseen kaupunkiin yöelämän ja museoiden perässä. Ei muuta kuin pyörä vuokraan ja kujia kiertelemään, pysähdellen kirppareilla ja ihanissa pienissä kahviloissa. ;)

 51. Susanna says:

  Mahtavaa, kauneutta.. olispa kiva lähteä itsekin Berliiniin, voisin kuvata koko reissun ja ilahduttaa ihmisiä kivoilla kuvilla!

 52. marjatek says:

  ooooh vilmava <3 pääsispä joskus vilman oppiin!

 53. SuskiV. says:

  Oih, matkalle! Siinä olisi tavoitetta ensi keväälle. Vaikkapa Berliiniin…

 54. Minttu says:

  Berliini on ihana. Sinne pitäisi päästä uudestaan.

 55. aijal says:

  Viikon päästä olisi tarkoitus tehdä jälleen matka Berliiniin. Järjestysnumeroltaan taitaa olla neljäs. Kaupunki on valloittanut monimuotoisuudellaan sydämeni. Tällä kertaa sain onneksi matka-asustukseeni kunnon katu-uskottavuutta teoksestasi. Tuunasin puseroita ja mekkoja Trashionistan ohjeilla. Kiitos! Kerrankin tuntui, että ei ole peukalo keskellä kämmentä. Berliinin eskapismi kutsuu!

 56. -helen says:

  Ihanaa ja inspiroivaa! Reissuun kiitos! :)

 57. Piiposa says:

  Berliini on koettava uudelleen, yksi kerta ei riitä

 58. Senja says:

  No nyt! Tosi upeita kuvia, minäkin lähtisin mielelläni matkalle :)

 59. Terhi says:

  Hienoja kuvia hienossa kaupungissa! :D Matkan tarpeessa täälläkin!

 60. Lea R. says:

  Oo – Berliini ja kierrätysmuoti, parempaa yhdistelmää tuskin voi olla!

 61. schubiDO says:

  Total supi! Möcht´ich, würd´ich!

 62. Vaikuttava kuva tuo. Berliini on hieno kaupunki, kävin siellä vuonna 1990, juuri ennen muurin lopullista murtumista. Palanen muuria löytynee vielä jostain, luulisin. Opin uutta postauksestasi. Kiitos!

 63. Pirkko says:

  Upeata työtä !

 64. Heidi says:

  Vilma rules! Upeita mekkoja. Aivan Alexander McQueenin luomusten tasoa. :) Minulla on ollut etuoikeus päästä näkemään Vilmavan Mitosia mekot aivan läheltä ja voin sanoa, että upean suunnittelutyön lisäksi, kädenjälki on loistavaa.

 65. Miss Magpie says:

  Ensimmäinen kuva oli kaikista pysäyttävin ja hienoin :) noi kuutiot olis hieno nähdä joskus livenä!

 66. juu says:

  Jee!! Berlin on hieno mesta!

 67. Henrika says:

  Berliini on omalla bucket listilläni. Ehkäpä tällä matkalahjakortilla sinne. :)

 68. tiiti66 says:

  Berliini on vielä kokematta; ehdottomasti pitää-listan kärkisijoilla…

 69. […] SPONSOROITU POSTAUS. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin ja matkanjärjestäjän (Tjäreborg) sivuille. Tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan! […]

 70. Sitruuna says:

  Ooh, matkakuume nousee <3

 71. Oksainen says:

  Hienoja kuvia, vaikka nuo teippikulmakarvat on aika Hc:t. Sopii tosin fiilikseen.

 72. Darling says:

  Tsek! :)

 73. Sanna says:

  Oooohlalaaa! Tämän jälkeen on pakko päästä Berliiniin, aina vaan uudestaan ja uudestaan! Upeita kuvia!

 74. Mea says:

  Oi matkalahjakortti ois hienoa voittaa! Olen itseasiassa lähdössä ensi kuussa elämäni ensimmäistä kertaa ulkomaan matkalle Irlantiin, ja todennäköisesti matkakärpänen puraisee tuon reissun jälkeen aika äkkiä uudestaan. ;)

 75. hanniskainen says:

  Berliinistä olen kuullut pelkkää hyvää,joten mielenkiintoni kaupunkia kohtaan alkaa heräilemään ja olisi mukava vierailla kaupungissa joskus.
  Pidän trashion kirjastasi!se on hyvin inspiroiva! Milloin julkaiset seuraavan?!;)

  • outilespyy says:

   Tällä hetkellä keskityn siihen että saisin tuon ensimmäisen kirjani käännettyä Englanniksi. Jos se toteutuu, käännöksen tekemiseen ja markkinointiin hurahtaa taas yksi vuosi. Teen toisen kirjan heti kun tuo käännös on saatu pihalle ja kauppoihin :)

 76. Nella says:

  Berliini on ollut aina yksi mun suosikkikohteista, ja olisi upea päästä kuvaan tällä kertaa öisiä katuja. Nää kuvat on aivan huikeita, tuo monumentti vielä huikeampi.

 77. Bambu says:

  Berliiniin olen halunnut jo pitkään! Saksan kieltä on tullut opiskeltua ihan yliopistossa asti, mutta yhdessäkään saksankielisessä maassa en vielä ole päässyt käymään. Kuinka häpeällistä!

 78. Elbe says:

  Ihanaa Outi, että olet alkanut saamaan ansaitsemaasi tunnustusta töistäsi! Outsapop-sivuille eksyin ekan kerran joskus muutama vuosi sitten ja innoissani olen seurannut sivua siitä asti. Hienoa, että viimeistään nyt Blogistanian, kirjan ja Linnanjuhlien jälkeen ovat ihmiset inoostuneet.
  Toivottavasti nousujohteinen matka jatkuu ja jaksat edelleen meitä “ei niin luovia ihmisiä” ilahduttaa DIY-vinkeilläsi!

  • outilespyy says:

   Kiitos paljon! Ainoa tapa millä ainakani keksin saavani lisää huomiota kierrätysmuodille ja itsetekemiselle on se että toimii itse esimerkkinä. Toivottavasti blogini ja kirjani ovat inspiroineet ihmisiä aloittamaan käsityöharrastuksen. Tai edes kokeilemaan sitä :)

 79. Riika says:

  Outi oot niiin cool ! :- )

 80. Anna says:

  Oispa ihanaa päästä pitkästä aikaa reissuun! Vielä ihanampaa ois joskus päästä myös muotiviikoille, ihan mihin vaan… :)

 81. Shaarla says:

  Berliini on niin inspiroiva kaupunki! :)

 82. Lotta says:

  Tulisi kyllä niin tarpeeseen pienimuotoinen reissu. Kesä ollut yhtä hässäkkää ja tätä juuri nyt kaipaisin :)

 83. Anu Hame says:

  Ihan m a h t a v a n upeeta menoa & meininkiä. Yllätysmuotikuvaukset – miksi ei! Giff-animaatio sieltä on vangitseva otos tapahtumia.

 84. Lilli says:

  Ihana tuo valkoinen mekko… eikä Berliini muutenkaan olisi hullumpi käyntikohde. Kävin siellä viimeksi silloin, kun muuri murtui – ja odotin esikoistani :-)

 85. petra says:

  If u can dream about it u can make it happen! Hyvä Outi :)

 86. Mirka Pesonen says:

  Keväällä Berliinissä, hieno paikka, keli ois voinut olla lämpimämpi. Löytyy varmaan ihania mestoja kuvauksille ja taustaksi persoonalliselle muodille :)

 87. pipsa says:

  Tota myöhempää haaremihousu”reseptiä” pitää varmaan kokeilla! Kommentoin tän tähän niin pääsen osallistumaan samalla arvontaan! :P Berliini ois hienoo käydä kattomassa!

 88. Miia Soini says:

  Oi, olisi ihanaa päästä taas matkustelemaan, haaveena on ollut mennä uudestaan Englantiin…

 89. Iida says:

  Check!

 90. ensu says:

  Näyttää olleen upea reissu! Ja upea on arvontakin, joten mukana toki…

 91. lentoemo says:

  Berliini näyttää houkuttavalle, en olekaan koskaan käynyt…

 92. Teemu Bling says:

  Osallistun! ^_^

 93. ahle says:

  Osallistun minäkin, Berliinissä yhdistyy Euroopan liki parhaalla tavalla moderni aika historialliseen menneisyyteen..

 94. tarja kirjalainen says:

  Arvokasta,, edelläkulkevaa ja kestävää on Outin työ.
  [email protected]

 95. Untuvaa says:

  Berliiniin tahtoo myös hän!

 96. nrees says:

  aivan mahtavalta vaikuttaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *