vetements jeans

Vetements Jeans FW14 4

Kun löysin pinterestistä kuvan näistä farkuista, pysähdyin kun seinään. Yksinkertainen idea ja toteutus, keskivaalea kivipesty denim, rouhea leikkuujälki lahkeensuussa ja moderni ja graafinen leikkaus. Nämä farkut olivat yksi parhaimpia kustomointeja mitä olin nähnyt vähään aikaan. Kun selvittelin tekijöistä enemmän, en ollut yhtään yllättynyt siitä, että taustalla hyöriikin Maison Martin Margielan designtiimiä ja tekijöitä. Margiela on jo 30 vuoden ajan töillään kritisoinut yhteiskunnan rakenteita, totuttuja normeja ja kulutuskulttuuria. Samalla kun hän on tehnyt muotieliitin himoamia high end hintaisia vaatteita, hän on inspiroinut suunnittelullaan opiskelijoita ja alan pienempiä tekijöitä. Sekä muodin, että median ja taiteen puolella. Minä en olisi kierrätysmuotialalla ilman Martin Margielaa. Mutta huippusuunnittelija harvoin toimii yksin. Hänellä on aina lahjakas ja äärimmäisen pätevä tiimi taustalla luomassa ja tuomassa eloon designerin näkemyksen. Vetements on nettikauppa, jossa myydään uniikkeja runway piissejä ja piensarjoja. Sen tekijät ja suunnittelijat ovat juurikin näitä ihmisiä. Selaa siis läpi Vetementsin valikoima ja inspiroidu. Niin minä ainakin teen viikonloppuna.

//////////////////////////////////////

Found these awesome customised jeans on pinterest. Modern and graphic cut with a very familiar design aesthetic. Not surprised at all to find out that they are made by the same designers and people that have worked closely with Martin Margiela. They have a web shop now and it is called Vetements.

 

VETEMENTS IS A TEAM OF INDIVIDUALS WITH A STRONG CREATIVE AND TECHNICAL PROFILE. ALL THE MEMBERS OF THE TEAM WERE KEY FIGURES OF THE HISTORICAL TEAM OF MAISON MARTIN MARGIELA. THE INITIATIVE TO CREATE VETEMENTS COMES FROM THE WILL TO FURTHER DEVELOP DESIGN AESTHETICS LOST IN CONSPICIOUS CONSUMPTION AND TO ESTABLISH A GENUINE AND POWERFUL CREATIVE NETWORK OUTSIDE OF THE ESTABLISHED FRAME. THE CLOTHES ARE MADE TO BE SIMPLY THE CLOTHES. GARMENTS, THEIR CONSTRUCTION AND THE WAYS OF WEARING THEM INSPIRE THE SHAPES AND PROPORTIONS OF THE COLLECTION. THERE IS NO SEASONAL THEME OR STORY, BUT A COLLECTION OF FAVOURITE IDEAS. EACH PIECE STANDS FOR ITSELF AND IS EASY TO BE MIXED WITH ANYTHING AROUND IT. TAILORING IS AN INTEGRAL PART OF THE COLLECTION. CLASSIC CONSTRUCTION THECNIQUE IS PUT INTO NEW PROPORTION, SHAPE AND SILHOUETTE.

Vetements Jeans FW14 6

Vetements Jeans FW14 2

Vetements Jeans FW14 5

Vetements Jeans FW14 4

Vetements Jeans FW14 1  Vetements Jeans FW14 3

Share


One response to “vetements jeans”

  1. Ihana idea! Olenkin miettinyt, miten farkkuja voisi muokata, tämä kuulostaa houkuttelevalta testailla:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *