Vilmavat kuvaukset

DSC_0267.jpg_effected-001

SPONSOROITU POSTAUS. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin ja matkanjärjestäjän (Tjäreborg) sivuille. Postauksen lopussa on linkki matkalahjakorttiarvontaan.

Tämän viikon agendalla on ollut iki-ihana Berliini. Jos olet käynyt niin ymmärrät taatusti mistä puhun. Iz nice. Olen jo pitkään halunnut matkustaa Ethical Fashion Weekille jonnekin päin maailmaa. Nyt siihen tarjoutui tilaisuus, kun voitin Aussie Blog Awardseista Aussome&Unique kategorian viime huhtikuussa. Palkintona oli Tjäreborgin matkalahjakortti. Päätin käyttää sen Berliininlomaan ja kappas, juuri silloin kun kaupungissa on muotiviikot.

Vilma-Steffi-Berliini-253.jpg_effected

Berliinin reissumme ehkä parasta antia olivat extempore-kuvaukset Vilma Riitijoen kanssa, joka on suunnitellut mekon mm. Lana Del Raylle. Kaksi hänen suunnittelemaansa ja valmistamaansa ekoiltapukua oli mukana hotelli Adlonissa järjestetyssä Ethical Fashion Showssa. Mekkojen materiaali on vanhaa ja sangen muovisen tuntuista verhokangasta, mutta Vilman käsittelyssä se oli saanut niin uuden muodon etten edes minä tunnistanut alkuperäistä materiaalia. Upeaa trashionia, ja vielä haute couture tekniikoin ommeltuna. Keltaisen mekon yläosan yksityiskohdat on valmistettu ensin pliseeraamalla, sitten ompelemalla ne käsin kiinni ja lopulta keittämällä. Polyester kun on muovia ja muovi sulaa kun sitä keitetään. Enpä ollut tullut ennen ajateleeksi. Vilman mukaan nämä olivat about ainoat juhlapuvut maailmassa, jotka voi pestä 90-asteessa koneessa puhtaaksi. Huikeaa.

DSC_0220.jpg_effected-001

Ilma oli sangen epävakainen, joten päätimme tehdä kuvauksen Hotelli Adlonissa ja sen ympäristössä. Kaikki starathan yöpyvät aina siellä. Kamerat alkoivat laulaa saman tien kun kävelimme hotellista ulos, sillä kaikki turistit ja toimittajat halusivat ottaa kuvan Vilman mekosta. Tuntui aika kuninkaalliselta. Halusin kuvata siellä missä oli paljon turisteja, koska ajatus huippumuodin tuomisesta kaikkien crocksien ja shortsien keskelle huvitti. Kameraani tallentui monta yllättynyttä ja ihailevaa ilmettä. Kuvauspaikalle osui myös unkarilainen saippuakuplanainen Agnes kahden poikansa kanssa. He tekivät meille efektit taustalle. Kiitos heille! Meillä ei ollut ammattimaista meikkaria mukana, joten hain kirjakaupasta mustaa teippiä ja tein sillä Steffille käsimeikit heimohenkeen. Saan myöhemmin vielä lisää kuvia Vilman kamerasta, kunhan hän pääsee reissusta himaan.

Muistakaa osallistua Tjäreborgin matkalahjakortin arvontaan kommentoimalla ensimmäistä Berliini-postaustani. Arvontaan voi osallistua 19.7. mennessä.

Vilma-Steffi-Berliini-396.jpg_effected-001

DSC_0203.jpg_effected-001

Vilma-Steffi-Berliini-460.jpg_effected

Vilma-Steffi-Berliini-322.jpg_effected

DSC_0079.jpg_effected-002

Vilma-Steffi-Berliini-211.jpg_effected

DSC_1020.jpg_effected

Vilma-Steffi-Berliini-140.jpg_effected-002

Vilma-Steffi-Berliini-047.jpg_effected-001

DSC_0953.jpg_effected

Vilma-Steffi-Berliini-037.jpg_effected
Share


2 responses to “Vilmavat kuvaukset”

  1. Noora Shingler says:

    O-M-F-G!

  2. Ida365 says:

    NO HUH HHUH! Mielettömiä kuvia!! Ja mielettömiä vaateluomuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *