DIY pipe clothes rack

smitten-studio-garment-rack-diy2-copy1

Ikean Mulig-vaaterekki on pelastanut aika monta kirppiskeikkaa ja komeilee varmasti monen meistä kotona. Se on loistava pikkurekki, joka on kevyt, koottava ja helposti siirreltävä. Sitä saa mustassa ja valkoisessa ja se maksaa alle kympin. Sen ainoa huono puoli on, ettei se kestä 25 talvitakin painoa (vaatimukseni laadukkaalle vaaterekeille), eikä siinä ole pyöriä alla. Close but no cigar. Hintaluokkansa paras kuitenkin eli ihan ok.

Paras vaaterekki on rakennettu vesiputkesta, sen alla on taso kengille ja siinä on pyörät. Materiaalit maksavat kyllä reippaasti yli kympin, mutta vaiva on todellakin sen arvoinen. Tämä vaaterekki kestää muutosta ja sisustustyylistä toiseen. Vuosia. Ohjeet ja kuvat: Smitten Studio.

///////////////////////

The Ikea Mulig clothing rack is something probably all of us have at our house. It has only two flaws: no wheels and it cannot take the weight of 25 winter jackets (my definition for a quality rack). Smitten Studio makde a tutorial on how you can DIY your own rack with wheels and a botton board for shoes/bags from plumber´s pipe. Costs more than the Mulig, but is so worth the effort. Tutorial here.

garment-rack-diysm1

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *