kuka olen

Olen Outi Pyy, helsinkiläinen vastuullisuusvaikuttaja, puhuja, tekstiilialan vastuullisuuteen erikoistunut liiketoimintakonsultti, ja kestävän vaatehuollon ja kierrätysmuodin ammattilainen.

Blogissani käsittelen vastuullista muotia, tekstiilikierrätystä, vaatehuoltoa ja yleensä sitä miten voi muuttaa kulutuksensa kestävämmäksi. Olen mm. julkaissut instassani listan vastuullisista suomalaisista yrityksistä ja vastuullisuuden sanaston selityksineen. 

Vuonna 2012 julkaisin kirjan tee-se-itse muodista nimeltä TRASHION! (Atena Kustannus) jossa on 28 ohjetta, inspiraatiota ja tietoa kierrätysmuodista.

Teksteissä on myös paljon kirjoitusvirheitä, koska minulla on usein kiire ja olen aika suurpiirteinen ihminen. Ihassama.

Tarvitsetko tapahtumaasi puhujaa tai luennoitsijaa? Voin tulla kertomaan eko- ja kierrätysmuodista, tyylistä, itsetekemisestä, inspiraatiosta, vaatehuollosta tai vaikka pitämään työpajoja. Jos sinulla on tilaisuus mielessä, mutta ohjelmaa puuttuu, ole yhteydessä! Konsultoin ekoyrityksiä ja suunnittelijoita myös visuaalisuuteen, sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja brändinhallintaan liittyvissä asioissa.

Yhteistyökumppaneille: Mediakorttini saa pyytämällä tarjouksen ja laittamalla minulle sähköpostia.

Outi Pyy (Outi Les Pyy)
outilespyy @ gmail.com

FACEBOOK: www.facebook.com/outilespyytrashion
INSTAGRAM: http://instagram.com/outilespyy
PINTEREST: http://pinterest.com/outilespyy/boards/

Share