kuka olen

Kuva: Thomas Broumand

Kuva: Thomas Broumand

Nimeni on Outi Pyy ja olen helsinkiläinen trashionista. Pidän kirpputoreista ja vaatteiden kustomoinnista. Kierrätysmuoti on muutakin kuin jätesäkkejä, kahvipusseja ja videonauhaa. Kirjoitan tee-se-itse-muodista, kauniista suunnittelusta ja siitä miten voi muuttaa muotiharrastuksensa ekologisemmaksi ilman että on tingittävä tyylistään. Vuonna 2012 julkaisin kirjan tee-se-itse muodista nimeltä TRASHION! (Atena Kustannus) jossa on 28 ohjetta, inspiraatiota ja tietoa kierrätysmuodista. Se löytyy lähes kaikista kirjakaupoista. Voit myös tilata sen netistä.

Tästä blogista saat ideoita ja inspiraatiota itse-tekemiseen. Teksteissä on myös paljon kirjoitusvirheitä, koska minulla on usein kiire ja olen aika suurpiirteinen ihminen. Ihan sama.

Tarvitsetko tapahtumaasi puhujaa tai luennoitsijaa? Voin tulla kertomaan eko- ja kierrätysmuodista, tyylistä, itsetekemisestä, inspiraatiosta, vaatehuollosta tai vaikka pitämään työpajoja. Jos sinulla on tilaisuus mielessä, mutta ohjelmaa puuttuu, ole yhteydessä! Konsultoin ekoyrityksiä ja suunnittelijoita myös visuaalisuuteen, sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja brändinhallintaan liittyvissä asioissa.

 

Outi Pyy (Outi Les Pyy)
[email protected]

FACEBOOK: www.facebook.com/outilespyytrashion
INSTAGRAM: http://instagram.com/outilespyy
TUMBLR: outilespyy.tumblr.com/
PINTEREST: http://pinterest.com/outilespyy/boards/
TWITTER: https://twitter.com/outilespyy

 

Share