Hassu hattulaatikontekijä

OutiLesPyy-Granit-hat-box-6

Huom. Tämä on SPONSOROITU POSTAUS, joka on toteutettu yhteistyössä Granitin ja Suomen Blogimedian kanssa. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin nettisivuille. Lopussa alekoodi.

Lupasin teille alkuviikosta kustomointi idean liittyen Granitin tuotteisiin. Tässä se on: itse piirrelty hattulaatikko! Granitin valikoimassa on monia valkoisia säilytystuotteita, kuten salkku, hattulaatikko ja erilaisia kansioita ja paperilaatikoita. Kaikki nää voidaan pimpata omaan tyyliin sopivaksi tavallisella permanent tussilla. Itsellä homma lähti vähän lapasesta ja piirsin yön pimeinä tunteina toisen laatikon kanteen 70-luvun tyyliin kasvot. Viimeistelin toisen laatikon aamulla hieman rauhallisemmissa merkeissä chevron raidoilla. Boxit ei maksa paljoa ja tusseja sinulla on jo varmaankin omasta takaa. Tämä on myös hyvä idea tuparilahjaksi, jos ei halua tuoda sitä perinteistä viinipulloa tai leipää ja suolaa.

Muistakaa käyttää myös alennuskoodi. Sanokaa kassalla alekoodi OUTI niin saatte yli 50€ ylittävästä ostuksesta -10€. Alennus käy molemmissa Granitin myymälöissä ja se on voimassa 10.10.2013 asti.

Meikä lähtee nyt paniikissa pakkaamaan ja yrittää ehtiä Tukholman laivaan. Tänään Silja Serenadella alkaa Burdan ja Novitan käsityöristeily ja minut on buukattu sinne puhumaan inspiraatiosta ja käsillä tekemisestä. Mukana myös ihqut craftääjät Kotolivingin Anu Harkki ja Molla Mills. Huomenna Stokikseen ja Gaultierin näyttelyyn. Palataan!

OutiLesPyy-Granit-hat-box-1

 

OutiLesPyy-Granit-hat-box-5

OutiLesPyy-Granit-hat-box-4

OutiLesPyy-Granit-hat-box-3

OutiLesPyy-Granit-hat-box-2

 

Share


3 responses to “Hassu hattulaatikontekijä”

  1. Dorit says:

    Jumaleissön nainen! VAU!

  2. mikko says:

    näyttääpä ihan törkeen hyvältä! Ulkoasu myös. mutta missä marleene..

  3. outilespyy says:

    Blogin teeman nimi on “Grid Style Theme”, tekijä Marios Lublinski. Se on ilmainen ja erittäin helposti kustomoitavissa muoti- ja valokuvablogeille. Suosittelen. Täältä löytyy lisää: http://www.dessign.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *