Nudien kierrätysfarkkumatot

nudie-jeans-rugs-6

Nudie on kestävän kehityksen farkkufirma, josta on vaikeaa löytää mitään pahaa. He vaan tekevät kaiken juuri oikein. Nudien vaatteet ovat 100% luomupuuvillaa, tuotantoketju läpinäkyvä ja he kierrättävät vastuullisesti vanhoja tuotteitaan uudelleen farkuiksi. Brändin nettisivuilla on kuvia tehtaalta ja videoita tuotteitten valmistusprosesseista. Heidän blogissaan on tarinoita asiakkaitten käyttämistä tuotteista ja ohjeita, miten parsia rikkoutuneet farkut ammattimaisesti uuteen kuosiin. Nykyään firma valmistaa myös sisustustavaroita ja kierrättää farkkunsa räsymatoiksi. En voisi kuvitella parempaa sisustuselementtiä entisen farkkufirmalaisen ja farkkufanaatikon kotiin. Ekologista, klassista, kestävää ja kaunista. Sinivalkoinen väriskaala on isänmaallinen ja harmoninen. Siis täydellinen skandinaaviseen kierrätystyyliseen sisustukseen. Haluan.

Kuvat: Uncrate.

nudie-jeans-post-recycled-denim-rugs-2

nudie-jeans-post-recycled-denim-rugs-1

nudie-jeans-denim-rugs-1

Nudie-Jeans-Bossa-Recycled-Denim-Rug-3-thumb-620x402-56593

Nudie-Jeans-Bossa-Denim-Rug-2-thumb-620x425-56589

NUDIE-JEANS_RUGS-alfombra3

NUDIE-JEANS_RUGS-alfombra2

NUDIE-JEANS_RUGS-alfombra

 

Share


4 responses to “Nudien kierrätysfarkkumatot”

  1. Saiskohan farkuista itse virkkaamalla hienoja mattoja? ;)

    • outilespyy says:

      Varmast saisi. Mutta kude pitää olla tarpeeksi ohutta että lopputuloksesta tulee kevyt ja pehmeä. Olen nähnyt netissä paljonkin ohjeita farkkumatoille, mutta tämä Nudien versio on tähän mennessä ollut kaunein.

  2. […] sitten iski raivo. Kokoon-mallistosta ei ole missään kuvia tai lisätietoa (vrt. Nudien mattotarina). Facesta onnistuin löytämään peräti pari hassua tuotekuvaa, mutta ei ainuttakaan nättiä […]

  3. JenniKe says:

    Tää on vanha postaus, mutta kommentoin nyt paremman puutteessa tähän Nudien mattoja. Äitini silmään ne olisivat huonosti tehtyjä, koska loimilangat ovat päälimmäisenä ja itse kude menee keskellä suorana. Kunnon matonkutojan loimi on niin kireällä, että loimi jää kuteen sisään piiloon ja päällepäin näkyy lähinnä kudetta. Näin kude saa rauhassa kulua ja ohuet loimilangat ovat kuteiden sisässä suojassa. Matto kestää kulutusta pidempään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *