Paikallaan

plaid-patchworked-denim-2

Muotiviikoilla on bongattu paljon ruutukuoseja. Pidän näistä Junya Watanaben tämän syksyn paikatuista farkuista valtavasti sillä sen paikoissa on yhdistelty sekä nahkaa että ruutukuoseja. Suorakaiteenmuotoisen paikan ompeleminen farkkuihin ei tarvitse juurikaan mitään taitoa. Sen voi myös ommella käsin, jos ei ole ompelukonetta ja irroittaa farkuista sen jälkeen kun trendi on ohi. Nahkapaikat kannattaisi kyllä liimata nahkaliimalla.

Kuva: Honestly WTF?, e-boutique, ivomilan ja brownsfashion. Farkut: Junya Watanabe Syksy 2013.

Junya-Watanabe-patchwork-jeans-1

Junya-Watanabe-patchwork-jeans-4

Junya-Watanabe-patchwork-jeans-3

Junya-Watanabe-patchwork-jeans-2

 

Share


3 responses to “Paikallaan”

 1. Ompelunoviisi says:

  öö… Ehkä ymmärsin jotain väärin, mutta eikö paikan ompeleminen koneella keskelle valmista, kapeaa, paksumateriaalista lahjetta ole likimain mahdotonta?

  • outilespyy says:

   Pillifarkkua, kyllä, koska se on niin kapea. Mutta nämä ovat väljempiä. Eikä se ole mahdotonta. Mutta jos tuntuu siltä ettei koneella homma suju niin käsin se onnistuu varmasti. Kangaspalojen kiinnitykseen tikkauksen tueksi voi myös kokeilla pikapaltetta.

  • outilespyy says:

   Jos farkussa ei ole katesaumaa sivussa tai mieluummin sisäsaumassa, vaan normaali perussauma, sen voi avata pohkeesta reiteen, ommella paikat ja ommella takaisin kiinni. Avattu kappale on helpompi ommella, jos farkut ovat kapealahkeiset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *