Docventures ja niittipipari

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-7

Tällä viikolla näyttää olevan sangen erikoinen teema, pipari. No ihmekkös tuo kun joulu tulee ja kaikkee. Viime viikonloppu ja maanantai menivät niin lepposasti työhuonebunkkerissani niitittäen erästä nahkarotsia, ommellen mekkoa Linnan juhliin ja liimaten toista Amerikan matkalle. Niitittäminen on terapeuttista. Kirkkoveneen tai batman lepakon niitittäminen nahkatakkiin on vielä terapeuttisempaa. Sain avukseni viisi(!) supernopeaa ja ahkeraa joulutonttua, jotka auttavat minua saamaan kaikki ompelukset valmiiksi ajoissa. Kiitos Suvi, Saara, Minna, Taru ja Jenni. Apunne on ollut korvaamatonta.

Ja sitten se toinen piparikeikka, jos epäilemättä tulee yksi tämän vuoden lempikeikoistani. Olen tänään klo 13 Yle Puheella Docventuresin kundien vieraana keskustelemassa Frédérique Barrajan The Wankers dokkarista. Teemana: naisen masturbaatio Oh yes. Osallistukaa lähetykseen huutelemalla Yle Puheen Shoutboxiin. En kutsuisi naista runkkariksi, koska se ei ole mielestäni teknisesti ihan oikein. Hinkkari kuulostaa niin paljon pehmeämmältä ja kuvaavammalta. Dokumentti pyörähtää käyntiin illalla klo 21 Docventuresin nettisivuilla ja keskustelu jatkuu kuumana sen jälkeen Docventures-chätissä n. klo 22 alkaen. Keskustelua voi seurata myös mobiililaitteilla. Voit myös ilmaista itseäsi twitterin puolella hastagillä #docventures ja @outsapop.

Heteromies, nainen tai lesbo, älä missaa tätä.

P.S. Jos ihmettelette miksi olen niitannut pahvia, niin se on paras ja helpoin tapa luonnostella niiteistä kuvioita ja sitten siirtää ne vaatteelle. Joko printatun ohjekuvan avulla tai ilman. Niittien paikat olen merkinnyt nahalle hopeatussilla.

P.P.S. Kuvan nahkatakki nähdään parin viikon päästä lavalla. Siitä myöhemmin lisää!

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-1

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-2

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-3

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-4

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-5

OutiLesPyy-niittejä-ja-piparia-6

 

Share


2 responses to “Docventures ja niittipipari”

  1. Mikko says:

    Homomiehet puuttuvat listasta joiden kannattaa katsoa kyseinen ohjelma niin en taida uskaltaa :D Mulla on tuolla kaapin pohjalla pari tuhatta niittiä jemmassa ja pari vaatetta jotka niitä huutaa. Tän postauksen jälkeen täytyy varmaan taas ryhtyä niitittämään. Niin hieno toi batman!

  2. ninni says:

    ooooh! Ehkä pakko pölliä toi batman idea! Ihan mahtava!! Ja mitä, mitä mekko linnanjuhliin? Taitaa olla sitten pakko liimautua telkkarin ääreen, viime vuotinen oli upea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *