kaapelin joulu

Remake ekodesign kaapelin joulu 4

Vanhan perinteiset joulumyyjäiset siirtyivät tänä vuonna Vanhalta Kaapelille! Tapahtuma sai nimekseen Kaapelin Joulu ja sinne saapuu 180 eri näytteilleasettajaa. Ohjelmassa on myyjäisten lisäksi kinkkubingoja ja ihana Cafe Citikka, jossa söimme tänään niiin herkullisia joulutorttuja.

Remake ekodesign kaapelin joulu 3

Remake ekodesign kaapelin joulu 7

Remake ekodesign kaapelin joulu 9

Olen tapahtumassa mukana Remake EkoDesignin kanssa järjestämällä kaapelin parvella ompelutyöpajoja. Osastollemme voi tulla veloitukseksetta tekemään kierrätysmateriaaleista, esim. messumatosta, nahasta ja denimistä joulukuusenkoristeita, läppärilaukun tai oman tonttulakin. Voit myös ommella omia juttuja tai korjata vaatteitasi. Paikalla on ohjaajia, jotka neuvovat koneiden käytössä ja auttavat töissä. Tänään valmistui messumatosta naamareita spontaanin työpajabattlen tuloksena. Kettunaamari oli niin suosittu, että teimme siitä myös kaavat viikonloppua varten. Tarkempi ohjelma ja näytteilleasettajalista löytyy tapahtuman kotisivuilta tai Facebookista.

Remake ekodesign kaapelin joulu 8

Remake ekodesign kaapelin joulu 13

Remake ekodesign kaapelin joulu 2

Remake ekodesign kaapelin joulu 12

Remake ekodesign kaapelin joulu 5

Remake ekodesign kaapelin joulu 11

Remake ekodesign kaapelin joulu 1

Kaapelin-Joulu-luento-esittelykuva

Linnassa ollut kahvikapselipaljettimekko tulee osastolle esille ensi viikolla (ma-su) niin teillä on mahdollista tulla ihmettelemään sitä livenä. Tällä hetkellä mekko on esillä Keskuskadulla Nespresson myymälässä (pe-su, Stockmannia vastapäätä). Maanantaina 15.12. vedän klo 18 Kaapelilla ilmaisen luennon inspiraatiosta.

INSPIRAATIO – LUOVUUDEN ALKU (1h)
Aika: ma 15.12. klo 18.00 (eli ei ke 17.12. niin kuin aiemmin ilmoitin facessa)
Paikka: Kaapelitehdas, parvi, esiintymislava.
Jokainen luova projekti tarvitsee inspiraatiota toteutuakseen. Oli sitten kyse askartelusta tai vaatemalliston suunnittelusta. Kerron mistä trashionista hankkii inspiraatiota töihinsä ja mitä kanavia ja tapoja sinulla on tehdä samoin. Luento on maksuton.

Coffee-capsule-dress-Nespresso-boutique-OutiLesPyy-2

Coffee-capsule-dress-Nespresso-boutique-OutiLesPyy-5 Coffee-capsule-dress-Nespresso-boutique-OutiLesPyy-6

Coffee-capsule-dress-Nespresso-boutique-OutiLesPyy-1

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *