margiela scarf harness

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-1-scarf-harness

Whoa. Margielan talo on kyllä sellainen inspiksen lahde trashionistalle, ettei vertaista ole. Katselin heidän mallistokuviaan läpi ja osui silmään tällainen huiviharness. Voi käyttää iltapuvun kanssa, normivaatteitten kanssa ja ilman huivia. Tietty jos tekee useamman huivin niin voi vaihdella niitä harnesspohjaan asujen värien mukaan. Huivimateriaalin tulee olla jotain todella kevyttä kuten silkkishifonkia tai valoverhoa. Mitä näitä nyt on. Harness voi taas olla ihan perus mustaa leveää kuminauhaa ja kiinnitys mustilla reppulukoilla. Avot. Haluan.

————————-

The house of Margiela is just pure inspiration for me. This scarf harness is just too cool. Wear it with a dress or shirt and pants. The scarf should be something really fluent like silk chiffon or light weight curtain fabric. I want to make myself one.

Kuvat / Photos: Style.com.

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-4-scarf-harness

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-6-scarf-harness

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-5-scarf-harness

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-3-scarf-harness

Maison-Martin-Margiela-Summer-RTW-2014-2-scarf-harness

 

Share


2 responses to “margiela scarf harness”

  1. Tuohon muuten kävisi esim. jos ostaisi kirpparilta ohuen verhokapan tai valoverhon, jossa on tuo nauhakuja vai mikä tuon nimi on. Voisi laittaa nauhaksi sellaista paksua kuminauhaa vai onko se jotain patellaa? En tunne noita ompelutermejä, kun en osaa ommella. Olen tehnyt kolme hametta verhokapasta, iskenyt kuminauhan kujaseen ja surauttanut takasauman kiinni. Samalla tavalla voisi tuotakin kokeille. Hyvä idea!

  2. Emma Wilde says:

    Todella hyvä inspis, alkoi täälläkin näpit syyhyämään!

    http://www.thewildethings.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *