Rumat ne vaatteilla koreillee

valkoiset-ruusut

Hajanaisia ajatuksia muodista ja tyylistä kuumehourujen keskeltä.

Nerouden ja hulluuden raja on kuin veteenpiirretty viiva. Siksi tulen aina ihailemaan enemmän niitä tyyppejä jotka saavat omassa tyylissään näyttämään upeilta juurikin ne älyttömät ja yleisesti “rumiksi” kutsutut vaatteet. Mielestäni vaatteen tyylissä ei ole koskaan vika vaan ainoastaa sen kantajassa ja hänen asenteessaan. Minua ei ole koskaan kiinnostaneet ne tyypit jotka osaavat vain leikkaa-liimata stailinsa postimyyntikatalogeista tai halpaketjun mainoslehdestä. Suomessa tyylikkyys on aina ollut jännä käsite. Pitäisi olla muodikas, mutta ei saa missään tapauksessa tehdä sitä liian näkyvästi ja poiketen yleisistä normeista. Ainakaan ei kannata olla liian erikoinen. Herrane. Nupit kaakkoon sanon minä. Se on ainoa tapa ansaita itselleen pukeutumisen “vapaudu vankilasta”-kortti ja sen jälkeen saa käyttää ihan mitä vaan. Kukaan ei enää ihmettele eikä arvostele… No okei, joku voi joskus kutsua tyyliäsi persoonalliseksi. Ja mistä tiedän tämän kaiken? Tiedän, koska olen itse tehnyt sen. Harmi vaan että siinä meni niin kauan. Olis ollut kivaa käyttää kaikkia mageita vaatteita silloin kaksikymppisenäkin kun oli vielä kroppaa käyttää mitä vaan. Nyt kun asenne eri tyyleihin on kohdillaan niin pitää käyttää kauhesti energiaa siihen että mitä mieltä on vanhenevasta kehostaan.

Kai sitä ei vaan koskaan ole tyytyväinen.

Laskis tää kuume jo.

Kuvat: Rotten Envy. Ite photaroitu.

Share


3 responses to “Rumat ne vaatteilla koreillee”

  1. Mikko says:

    Mä en voisi ainakaan kuvitella mun wardrobea millään muotoa uskottavaksi ilman mun kanavilliksiä ja alibaba paitoja! Rumat vaatteet tekee tyylistä paljon kauniimman :D !

  2. AGENTTTI says:

    Moi! Löysin sun blogin osoitteen tänään improbaturista luettuani susta jutun siitä – ja rakastuin! :)

    btw, oon ihan samaa mieltä tän postauksen kanssa :D ja toi eka pitkähihanen tossa kuvassa on ihana. tahdon sen. tai edes jonkun vastaavan :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *