save the date

save-the-date-insta

Tämä viikonloppu ollaan messuilla. Kaapelitehtaalla järjestetään Save The Date -häämessut ja näytteilleasettajina ovat hääalan parhaat yritykset. Valikoimista löytyy vintagea, kierrätystuotteita, suomalaista suunnittelua. On mekkoa, korua, koristeita, kutsuja, valokuvausta, tarjoiluideoita ja mitä kaikkea häihin nyt tarvitsee. Kuluttajilla on ollut mahdollisuus myös ilmoittaa pukunsa myyntiin Jotain Käytettyä kierrätystapahtumaan, joka järjestetään Merikaapelihallin parvella, toisessa kerroksessa. Hääkoristeet vaihtavat omistajia Hääkirppiksellä ja hääpuvut Jotain Käytetyssä.

Puhun kumpanakin päivänä lavalla klo 14 siitä miten häistä voi tehdä ekologisemmat. On minulla messuilla pieni osastokin. Laitan sinne esille viime kesänä virkatusta sängynpeitosta tekemäni hääpuvun. Mekkoa voi nyt siis tulla katsomaan livenä, sovittamaan  ja tulla jubailemaan mun kanssa ekomuodista! Otan mekkoon vuokravarauksia ja ostotarjouksia. Edustan messuilla myös Remake EkoDesignia, sillä eko-ompelimo korjaa, muokkaa ja tekee hääpukuja tilaustyönä (vain kierrätysmateriaalit). Minulta voi myös tilata oman kierrätyshääpuvun Remaken kautta.

Häämessuille pääset kätevästi ilmaisella messubussilla joka ajaa Kiasmalta Kaapelitehtaalle tasatunnein. Takaisin Helsingin keskustaan pääset myös messubussin kyydissä. Kaapelitehtaan läheisyydessä on muutamia maksullisia parkkipaikkoja, mutta helpointa ja edullisinta on tulla paikan päälle messubussilla!

Save The Date häämessut 8.-9.11.
Kaapelitehdas
Messut avoinna la-su, klo 10 – 17.
Liput: Perhelippu 20€/4 heng. ennakkoon, ovelta 10€/kpl.

OutiLesPyy crochet wedding dress Anna 15

OutiLesPyy crochet wedding dress Anna 1

OutiLesPyy crochet wedding dress Anna 16

Outi-Les-Pyy-messuesite

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *