Sisustuksen kivijalka

Granit-avajaiset-1

Huom. Tämä on SPONSOROITU POSTAUS, joka on toteutettu yhteistyössä Granitin ja Suomen Blogimedian kanssa. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin nettisivuille. Lopussa alekoodi.

Granit avaa tänään uuden myymälän Helsinkiin. Eilisissä avajaisissa koettiin spennande hetkiä, kun kauppakeskus tyhjennettiin kaksi kertaa palohälytyksen vuoksi. Ruotsalaiset ovat onneksi sen verran lungia porukkaa, että heitä lähinnä nauratti edestakaisin ramppaaminen. “Nej men, inte igen!” Forumin ylimmässä 3. kerroksessa voi nyt shoppailla kauniita sisustustavaroita nyt hyvällä omalla tunnolla. Syy, miksi olen niin innoissani tästä sisustuskaupasta, on se, että vihdoin minäkin voin ostaa kotiini juttuja muualtakin kuin kirppareilta, kavereitten nurkista ja roskiksista. Granitin tuotteet valmistetaan suurimmaksi osaksi Ruotsissa. Tuotantoketju on siis eettinen ja tiedossa ja perustaja Anett kertoi että se aiotaan myös pitää niin jatkossakin. Lisäksi Granitin vanha, toukokuussa avattu liike palvelee Bulevardin ja Mannerheimintien kulmassa. Kannattaa käydä molemmissa sillä niiden valikoima on hieman toisistaan poikkeava. Lempituotteni olivat kierrätysnahasta valmistettu musta räsymatto ja mustat roskispöntöt. Budjettini ei enää taipunut hehkulamppuvalosarjaan, mutta haen varmaan senkin jossain vaiheessa. Eikä minua edes haittaa että sellainen on jo kaikilla. Se on vaan niin magee. Forumin liikkeessä oli muitakin hyviä avajaistarjouksia. Mm. heidän valkoinen vesijohtoputkesta valmistettu vaterekki on nyt alle 65 euroa. Nice. Haluan senkin ja annan nuo Ikean Muligit muualle kiertoon.

Granit tarjoaa teille pienen alennuksen avajaisten kunniaksi! Sanokaa kassalla alekoodi OUTI niin saatte  yli 50€ ylittävästä ostuksesta -10€. Alennus käy molemmissa myymälöissä ja se on voimassa 10.10.2013 asti. Happy sisustering mina skära lukijat.

Granit-avajaiset-2

 

Granit-avajaiset-7 Granit-avajaiset-6 Granit-avajaiset-5 Granit-avajaiset-4 Granit-avajaiset-3

Share


One response to “Sisustuksen kivijalka”

  1. Dorit says:

    Ooooh, kyllä on ihmisen pakko päästä tuonne. Niin mageita ja käytännöllisiä juttuja!

    Ja hei, ihan sairaan hieno uus ulkoasu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *