solumuotoja

Tom+Ford+Spring+2014+Details+cover

Isäni myi mikroskooppeja. Ehkä siitä johtuen olen aina pitänyt luonnontieteen museoista ja makrokuvauksesta. Mikroskooppikuvissa on jotain käsittämättömän kaunista. Joskus opiskeluaikana suunnittelin häämekon, jonka helmaan oli alikekirjontana koristeltu kasvin lehden pinnasta kuvattua solumaista kuviota organzalla. Se on edelleen mielestäni kauneimpia pintakuviointeja mitä olen vaatteeseen tehnyt. Hirveä homma, mutta vaivansa arvoinen.

Tom Fordin kesän 2014 mallistossa oli tehty nahasta ja shifongista solumaisia pintoja vaatteeseen. On se vaan niin että orgaaninen muotoilu ei mene koskaan pois muodista, sillä se on luonnollista. Varsinkin shifongissa nämä pinnat toimivat erittäin hyvin, sillä kerroksellisuus, läpinäkyvyys ja kappaleitten viimeistelemättömät reunat toivat vartalon muodot kauniisti esille.

Pukeutuisiko kasvitieteiden maisteri näin?

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////

 

I love natural history museums and macro photography. Maybe it it because my father used to sell microscopes. Tom Ford also dressed up his models in cellular shapes and textures for Summer 2014.

 

Kuvat / photos: Tom Ford Summer 2014 / Style Bistro

Tom Ford Spring Summer 2014 6

Tom Ford Spring Summer 2014 6b

Tom Ford Spring Summer 2014 5b

Tom Ford Spring Summer 2014 5

Tom Ford Spring Summer 2014 4b

Tom Ford Spring Summer 2014 4

Tom Ford Spring Summer 2014 3b

Tom Ford Spring Summer 2014 3

 

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *