trashion/remade ohjeet

TrashionRemade-Vaatevallankumous-Marko-Rantanen-7

Julkaisimme vuonna 2014 Trashion/Remade-mallistomme. Tein sen yhteistyössä Remaken ompelijamestari Paula Malleuksen kanssa osana Vaatevallankumous-päivän ohjelmaa. Paula on Suomen nuorin ompelijamestari ja ainoa, joka on tehnyt opintonsa keskittyen nimenomaan kierrätysmuotiin ja post-consumer jätteen (eli käytetyt vaatteet) uudelleenmuokkaukseen.

Kuten lupasimme, ohjeet ovat nyt netissä ilmaisessa jaossa (pysyvästi) ja kuka tahansa voi ladata ohjeet ja kaavat sieltä ja ommella vaatteet niiden mukaan käyttäen materiaalina vanhoja t-paitoja. Jos tuntuu, että taidot eivät riitä tai jos sinulla ei ole ompelukonetta kotona, niin kaikki malliston mallit on myös tilattavissa Remaken kautta omien mittojen mukaan. Klikkaa itsesi tykkäämään Trashion/Remadesta Facessa.

Ohjeet löytyvät SlideSharesta ja ne voi downloadata omalle koneelleen menemällä pdf-ohjeen päälle ja klikkaamalla yläreunasta save. Tiedosto avautuu uuteen ikkunaan, josta sen voi tallentaa koneelleen tai tulostaa ulos.

Kun ompelette ohjeista vaatteita itsellenne niin ottakaa niistä kuva vaikka instagramiin ja tägätkää se #trashionremade. Meitä kiinnostaa millaisia vaatteita teette ja miten ohjeet toimivat. Jos ohjeissa on jotain epäselvää, kysymyksiä voi laittaa minulle mailitse, kommentteihin tai tulla käymään Remaken myymälässä (Annankatu 13, Helsinki).

 

trashionremade banner

Share


5 responses to “trashion/remade ohjeet”

  1. Emma Wilde says:

    Hehehh kiinni veti! Täytynee laittaa kesäloman alettua ompelukone kotonakin jylläämään ;)

    http://www.thewildethings.com

  2. Jayant says:

    That’s awesome! You are so adorbale .. and so tiny! (i wasn’t a 4 when Iwas 12! What a great re-make! I think it’s looks wonderful with the lightblouse you’re wearing. Don’t be surprised if a look of chagrin passes ondear daughter’s face when she sees what her talented Momma did with thatdress. Ooh Mom .. I want it back . waaaaahhh. LOL. Such a fun blog.Keep digging in your closets. I bet there’s a whole bunch of creativecreations that await your magic touch. And you’ve got a new, fabulous wardrobefrom your own hands .. how super!Joy

  3. […] parisen vuotta sitten. Julkaisimme kahdeksan tuotteen DIY-ohjeet ja kaavat ilmaiseksi netissä ja siellä ne ovat edelleen. Neuleet suosittelen hakemaan Fidalta. Iso Roballe avasi juuri upea iso myymälä, jonka […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *