helpoin ja mukavin juhla-asu

 

Oma vaatekaappini koostuu lähinnä mukavista vaatteista. Täytän tänä vuonna 40 ja olenkin dedikoinut tyylini kehittämisen mukavuuden maksimoinnin suuntaan, ilman että luovun näyttävyydestä.

Iltapuvut ja juhlavaatetus eivät todellakaan aina ole mukavia. Pitää olla istuvaa, kiiltävää ja vieläpä koroissa, mikä ei ole monelle meistä mukavuusaluetta. Olkapäät ja kädet paljaana, koska se on nykyestetiikan mukaan kuulemma seksikästä. Paitsi, että kaikki kolmekymppisethän tietävät, että sellaisissahan vaatteissa tulee lenssu ja niskajumi. Kiiltävät materiaalit lisäksi vielä korostavat kehon kumpuja valokuvissa. Ugh. Minä en ainakaan halua vetää vatsaani sisään koko iltaa, vaan nauttia tarjoiluista ja keskittyä keskusteluun.

 

 

Vaatevarastoni helpoin ja nopein juhliin, iltaan, teatteriin ja näyttelyn avajaisiin sopivin asukokonaisuuteni koostuu maksimittaisesta korkeavyötäröisestä (t-paidoista valmistetusta) hameesta ja väljästä ja laskeutuvasta neuleesta. Tyylikästä ja lämmintä. Se sopii kaikille vartalomalleille ja saa ainakin minut (omasta mielestäni) näyttämään ihan taiteilijalta, mikä on aina hyvä tyylireferenssi. Alle mahtuu paukkupakkasella vaikka minkälaiset sukkikset tai villikset. T-paitahameen trikoo taas antaa periksi istuessa ja hengittää. Sen voi myös pestä tarvittaessa koneessa, mikä on aika harvinaista juhlavaatteille.

Ison neuleen takia illan takki pitää valita huolella, eli sellainen missä on isompi kädentie ja väljempi hiha. Jos hameen laahus likaantuu loskassa, neulaa se koristeellisella rintaneulalla ylös matkan ajaksi ja avaa taas narikassa. Hameen helman alle taas voi piilottaa vaikka minkälaiset epäseksikkäät korkkarit. Pääasia, että niissä on mukava kävellä ja seistä tunteja.

Ymmärrän, että vain 10% meistä suomalaisista on about samankokoisia kuin kuvin mallit, mutta siksi suosittelenkin, että valitset oman neuleesi huomattavasti väljempänä kuin mitä itse olet. Näin mittasuhteet säilyvät. Ja lyhennät hameen helman niin, että se osuu juuri lattiaan korot jalassa. Lisäksi on hyvä, jos neuleen etuhelma on takahelmaa pidempi. Jos neule on hyvin laskeutuva, voi sen etuhelman painella hameen vyötärön sisään jolloin se laskeutuu kauniimmin.

 

 

Paula Malleuksen MEM DFR-malliston kierrätysvaatteet ovat nyt muuten -50% alessa Weecosissa. Lisäksi lisäsään sinne tänään TR/RE-malliston maxihameen myyntiin, koska meillä on niitä vielä muutamia Remakella. Trashion Remade oli mallisto, jonka teimme Remaken Paulan kanssa parisen vuotta sitten. Julkaisimme kahdeksan tuotteen DIY-ohjeet ja kaavat ilmaiseksi netissä ja siellä ne ovat edelleen. Neuleet suosittelen hakemaan Fidalta. Iso Roballe avasi juuri upea iso myymälä, jonka neulevalikoima uusiutuu lähes viikoittain. Tällä viikolla to-la kaikilla Fidoilla on Mylläkkäpäivät ja koko valikoima on -50%.

 


Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *