uhana design fall 2016

uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-7

 

Uhana Design on Tampereella vuonna 2012 perustettu kotimainen vaate- ja asustemerkki. Heidän Pisara-korvakorujaan on myyty neljässä vuodessa uskomattomat 10 000 kappaletta ja merkin tuotanto on läpinäkyvää eli nettikaupassa on mainittu, mistä vaatteiden materiaalit tulevat ja missä ne on painettu ja koottu.

Uhana Designin takaa löytyvät design-duo Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja. Molemmat ovat opiskelleet vaatesuunnittelua HAMK:ssa. Mimmien yhteistyö menee niin, että Hanna kaavoittaa vaatteet ja hoitaa tuotannon ja Mira suunnittelee printit.

Osallistuin kuukausi sitten Weecosin kuvauksiin stylistina, jossa näin Uhanan tämän syksyn vaatteita. Ja ne olivat ihania. Olisin halunnut ne kaikki. Vannoutuneena tunikavihaajana (käyttäkää te muut) olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, että mallistossa oli mekkojen ja trikoopaitojen lisäksi staili silkkibomber(!), leveälahkeiset housut ja maxihame. Syksyn malliston ruusukuosi (puuvilla-silkki) iskee täydellisesti tummanpuhuvaan romanttiseen makuuni ja materiaalit tuntuivat ompelijan käteen erittäin käytettäviltä. Neuleiden kuosimaailma on moderni. Olen lopen kyllästynyt kotimaisiin vaatemerkkeihin ja ekomerkkeihin, jotka perustavat mallistonsa vain trikoolle, tunikoille ja retrokuoseille. Uhanan kamoissa kehtaa mennä minne vain edustamaan tyylillä, eikä vain hengailla kotona. Jos siis haluat, että sinut muistetaan talven juhlista, suosittelen investoimaan näihin.

Uhanan tuotteita löytyy Weecosista ja ainakin tämän vuoden loppuun Sokoksen pop-upista. Tapereella on lisäksi monia muita kivijalkajälleenmyyjiä. Check them out.

 

Uhana Design home // online shop // facebook // instagram // weecos

 uhana-design-weecos-banneri-fall-2016

Uhana Fall 2017/2017 lookbook

Kuvat / Photos: Jonna Hietala
Hiukset & meikki / MUAH: Tiina Toratti / Keidas by Lumo
Malli / Model: Melike Uludag

uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-12 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-13 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-14 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-5 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-6 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-10 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-15 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-2 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-4 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-1a uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-8 uhana-design-fall-2016-sustainable-fashion-weecos-9

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *