weecos suosikit

 

 

Tajusin nyt vasta tehdä teille jutun Weecosin tämän kevään valikoimasta ja valita sieltä suosikkini. Ollaan jo toukokuussa ja nyt vasta tuntuu siltä, että kevät on alkamassa ja kehtaa kävellä ulkona ilman talvitakkia. Muodin syklit eivät todellakaan mene synkassa sään mukaan.

Weecosin valikoima on laajentunut valtavasti viimeisen vuoden aikana ja mukana taitaa olla tällä hetkellä jo yli sata eri merkkiä. Kaikki kotimaisia. Eli kannattaa todellakin käydä vilkaisemassa valikoima läpi, jos ei ole siellä hetkeen käynyt. Itse en edelleenkään tunikoita tai legginsejä käytä, mutta niistä pitäville vaihtoehtoja löytyy Weecosista paljon. Korviksia ja reppua käytän joka päivä ja olenkin ilolla seurannut miten monelta merkiltä saa jo reppuja peruspussukoitten lisäksi. Weecosin miestenvaate- ja kosmetiikkavalikoima on myös laajentunut naistenvaatteiden mukana, mikä on ihanaa.

Kevään valmistujaisetkin ovat vasta tulossa. Vinkkaisinkin tästä lahjoja tuleville valmistuville, koska arpa on vaan tosi nolo ja kotimaista sen pitää olla. Aika monelta merkiltä saa myös ostaa lahjakortteja. Kuvaa klikkaamalla pääset kauppaan!

 

Suosikit

BELOVED // HERNÉ // HURRAW // JATULI // LILLE CLOTHING // LOVIA // MARITA HUURINAINEN // MAHLA CLOTHING // MEM // MINE GÜNGÖR // MIIA MAGIA // MORI COLLECTIVE // NOUKI // MUUTE // MY LANDSCAPE // PAPU // ROOSA B. // RIIMINKA // RISAKO // SHY VIBES CLUB // SANNA HOPIAVUORI // SUNNUNTAIPUOTI // TAUKO // TERHI PÖLKKI // VILMURI

 

Olen saanut tämän postauksen kirjoittamisesta tuotepalkkion.

 

Share


2 responses to “weecos suosikit”

  1. Ida says:

    Moi, täytyy kiittää sua tämän blogin pitämisestä. Olen yleisesti kiinnostunut ympäristöasioista ja haluaisin löytää keinoja omaan arkeen ja siihen, kuinka toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Blogisi on omiaan koulimaan mua kriittiseen ajatteluun tuomalla erilaisia näkökulmia vaatetukseen liittyvään kulutukseen. Osaan yhä paremmin kyseenalaistaa, millaisia vaatteita oikeastaan tarvitsen ja miksi. Kauhean moni mieliteko kuivuu kasaan, kun totean itselleni, etten oikeasti tarvitse asiaa x. Hiljattain hankin Pure Wasten collegehousut, kun vanhat käytettynä saadut lahosivat päälleni. Pidän silmät auki ja yritän etsiä pukeutumiseeni aikaa kestäviä kulmakiviä, jotka mukautuvat eri tilanteisiin; klassiset vaatteet ovat kova juttu. Hienoa, että on olemassa Weecosin kaltainen sivusto, joka kerää usean eri merkin tuotteita samaan paikkaan, ettei tarvitse tehdä niin suurta salapoliisityötä itse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *