Isabel Marant navajo farkut

diygraphic navajo jeans

Keskiamerikan navajo-printit ovat olleet kuumaa kamaa viimeisen vuoden. Amerikan alkuperäiskansojen kuvamaailma on amerikkalainen käsityöklassikko, joten ennustankin sen siksi olevan muodissa vielä jonkin aikaa. Edellisen kerran tämä trendi on kuuminta hottia 80-luvun puolivälissä sillä muistan hyppineeni koulun pihalla twistiä “inkkarihapsumokkapusakassani”. Ai että. Suomessa on hieman vaikeampi löytää näitä kasarihelmiä kirpparilta, koska ne poltettiin roviolla 90-luvun rave-vuosina. Amerikassa ne taas kuuluvat peruspukeutumiseen samalla tavalla kuin meiilä jussi-paidat joten mm. Etsystä kannattaa bongailla navajo-printillisiä vaatteita ja asusteita second handinä.

Isabel Marantin mallistossa oli mustat farkut, joissa navajo-kuvio oli painettu (tai kirjailtu) lahkeen sivuun. Tee itsellesi vastaava etsimällä sopiva kuvio netistä. Piirrä se itse paperille, tulosta useita kappaleita ulos, leikkaa stencilit ja paina joko yhdellä tai useammalla kangasvärillä. Kuvioiden leikkaamiseen menee hetki, mutta mielestäni se on vaivan arvoinen. Toinen tapa voisi olla leikata kuviot joko mustasta tai ruskeasta nahasta ja liimata ne farkulle nahkaliimalla. Jos farkkusi ovat vaaleat, kuvion voi myös piirtää siihen kangastusseilla.

isabelmarant navajo print

Isabel Marant Renell kirjaillut farkut $660

Outfit KO isabel marant Renell jeans black

Isabel Marant Renell Jeans knock off navajo aztec print rip off

STREETFSN

STREETFSN

diygraphic navajo

urban outfitters navajo jeans

BDG Cigarette High-Rise kirjaillut farkut / urban outfitters $78

Kuvat: Hocus Kocis, Outi Les Pyy Tumblr, Dragonfruit, Shout-out.

Share


One response to “Isabel Marant navajo farkut”

  1. Navajo-sanan kayttooikeuden omistaa Navaja Nation, asiasta nousi taalla viime vuonna iso metakka: http://www.npr.org/2012/04/05/150062611/navajo-nation-sues-urban-outfitters-over-trademark Tietaakohan Isabel Marant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *