Keesi

WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-1b

Nahka ja turkikset näkyvät joka puolella muotiviikoilla ja ensi syksyn mallistoissa. Fendi räjäytti pankin kävelyttämällä mallit lavalle pastellisävyisissä TURKISKEESEISSÄ. Jösses. Myyty. Lyhyttukkaisena immeisenä kaipaan aina silloin tällöin vaihtelua tukkatyyleihin muutenkin kuin hattua vaihtamalla. Fendin kuvat nähtyäni tuli heti hinku lähteä kirpparille, hakea sieltä joku koinsyömä pitkäkarvainen minkkitakki ja neulata se päähän kiinni. Onhan lookki aika överi eikä sinänsä mitään arkikamaa, mutta siksi juuri niin kiinnostava. Täydellinen setti siihen kun haluaa että huomataan yössä.

Oma kantani näihin karvaisiin muotiasioihin on, että turkis on ok niin kauan kun se on kierrätettyä eli vain vintage kelpaa. Uuden turkiksen tuotanto kuuluisi romukoppaan.

Kyseisen näytöksen tukasta vastasi muuten mm. Noirin superlahjakas Tom Wennerstrand.

Kuvat: WWD / Delphine Achard.

WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-9 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-8 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-7 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-6 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-5 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-4
WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-2 WWD-fendi-fall-2013-backstage-beauty-hair-1

Share


4 responses to “Keesi”

 1. Piia says:

  Ihan törkeen siistiä!

 2. Makeita! Jäi vaan mieleen (kun muutamissa kuvissa selkeästi näkyi turkiksen “pohjanahka”), että miksi tätä hienoa ideaa
  ei olisi voitu toteuttaa ihan keinokuidullakin (hius) vai oliko juuri tuo turkis tässä “se” juttu? (tosin keinomateriaalilla tuskin saisi noin pörröistä lopputulosta!). Tuli mieleen että toimisiko tossa hyvänä kakkosena esim. ajeltu huskyn karva…? (Jotkut omistajat ajelee koiransa turkin lyhyemmäksi kesäksi…) ja kun se on niin turkismaisen tiheä, ainakin niillä monilla huskyilla, joita olen itse koirapuistossa silitellyt.

  • outilespyy says:

   Toihan on enemmmänkin tollainen kikkakolmonen, eli turkiksen pohjanahka näkyy jos oikein tiirailee. Mutta eipä sitä moni varmaa huomaa käytössä. Turkiksen pohja pitää olla jotta karva pysyy kasassa eli husky ei varmaan toimi tässä kun se nahka on vielä koirassa kiinni. :P Tekoturkiksia en ole nähnyt noi pitkinä ja niiden karva kun on yleensä tasapitkää niin se ei oikein toimi tässä. Siksi päädyin vintage minkkiturkkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *