maailman ekologisimmat farkut

Nurmi-hempjeans-ecofashion-2

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Suomen Blogimedian, Nurmen ja I Love Me -messujen kanssa. Olen yksi messujen virallisista bloggaajista ja raportoin sieltä fiiliksiäni palkkiota vastaan. Postaus sisältää alekoodin. Olen saanut myös eri merkkien tuotteita testattavaksi.

Nurmi-pure-waste-jeans-2

Nurmi-pure-waste-jeans-ALE

Pääsin viime viikonloppuna sovittelemaan I love Me -messuilla Nurmen Pure Wasten kierrätysdenimistä valmistettuja farkkuja. Anniina antoi minulle yhden parin mukaan testattavaksi, sillä hän tietää, että olen jo pitkään haaveillut suomalaisista farkuista. En puhu nyt pelkästä suomidesignista, vaan Nurmen farkut ommellaan Keiteleellä M.A.S.I. Companyn farkkutehtaalla. Kyllä, Suomessa ON farkkutehdas. He ovat tehneet jo 40 vuotta ja tekevät edelleen mm. Lee Cooperin farkkuja. Nurmen PW-kierrätysdenimistä valmistettut farkut ovat todennäköisesti maailman ekologisimmat. Niiden denim on valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta, eikä sen kankaanvalmistusprosessissa ole käytetty yhtään vettä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Nurmen PW-farkku säästää siis käytännössä melkein 10 000 litraa makeaa vettä. Farkkujen vaaleansinisen sävy on myös erittäin kaunis ja denimille hieman epätavallinen. Tämä johtuu siitä, että sekä loimi, että kudelanka ovat samaa. Normidenimissähän toinen on sininen ja toinen valkoinen. Farkun denim on ysäripaksua ja minun mielestäni tämä on vain hyvä asia sillä elastaani pilaa denimin ja lyhentää sen käyttöikää. Ennustan näiden kestävän käytössäni aika kauan, jos pidän vesipesujen määrän minumissä ja pakastan ne silloin tällöin. Nurmen molemmista farkkumalleista saa sekä miesten että naisten mallin.

Nurmi-pure-waste-jeans-1

Haluatko itsellesi nämä farkut? Tai himoatko muita Nurmen tuotteita? Nurmi tarjoaa messujen jälkeen Outi Les Pyyn lukijoille -20% alennuksen tilauksestasi Nurmi-verkkokaupasta lisäämällä koodin LUONNOLLISESTI2014 tilauksen yhteyteen. Tarjous on voimassa 31.10.2014 saakka. Nurmi-verkkokaupan löydät täältä.

////////////////////

Nurmi eco fashion offers my readers a -20% discount from their online store. Just punch in code LUONNOLLISESTI2014 at check out and you will get it. Check out their website and blog for more info on the items. I´m currently testing their 100% recycled denims. The discount code is valid until the end of October.

Nurmi-hempjeans-ecofashion-3

Nurmi-hempjeans-ecofashion Nurmi-pure-waste-jeans-3

 

Kuvat / Photos: Nurmi

#iloveme #messutarjous #sponsored #ekomuoti #kierrätys #nurmiclothing

 

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *