Zadaa Discover

 

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Zadaan kanssa. Saan postauksen tekemisestä palkkion.

 

Käytättehän te kaikki jo Zadaata? Se on aivan loistava mobiiliappi myydä käytettyjä vaatteita ja asusteita. Kirjoitin palvelusta ensimmäisen kerran vuosi sitten ja olen siitä lähtien ollut uskollinen käyttäjä. Palvelussa on tällä hetkellä jo yli 60 000 käyttäjää, joten ostettavaa varmasti löytyy kaikille. Ja myytäväähän meillä jokaisella varmasti on, koska tutkimuksien mukaan käytämme vaatevarastostamme vain joka kolmatta vaatetta. Jos haluat tietää Zadaan toiminnasta enemmän ja lukea omat vinkkini onnistuneeseen myyntiin, klikkaa itsesi vanhaan postaukseeni aiheesta.

 

“Appi etsii automaattisesti sinun tyylisiä, kokoisia vaatteita ja myyjiä  eli ns. vaatekaksosia. Voit määritellä prosenteilla, miten tarkkoja osumia haluat ja miten lähellä (km) myyjän pitää olla. Kaikki vaatteen kuvaamisesta maksusuoritukseen sekä toimitukseen asti tehdään puhelimella.”

 

 

Zadaa kysyi minulta, olisinko yksi heidän toukokuun Discover-tyypeistä, kertoisin tyylistäni ja samalla lataisin myyntiin pari rekillistä vaatetta ja asustetta. Haastatteluni voi lukea Zadaan blogista. Keikka osui siinä mielessä minulle loistavaan saumaan (heheh) sillä olin juuri aikeissa tyhjentää vaaterekkiäni oikein urakalla (hellou lomakassa!). Lataan tällä viikolla myyntiin reilun 100 eri artikkelia viikon aikana. Zadaassa ei ole myyjänetsimistoimintoa, mutta tuotteeni näkyvät 28.5. asti appin Discover-osiossa.

Koko vaatevarastoni koostuu lähinnä hyvin valikoidusta 90´s, 80´s ja sitä vanhemmasta vintagesta. Korsseja, luikkareita tai muita brändivaatteita sieltä ei juurikaan löydy, mutta jos laadukas ja iäkäs (usein yli 20 vuotta vanha) second hand kiinnostaa, kannattaa tsekata. Koostin myytävänä olevista tuotteista myös kuvakansion Facebook-sivulleni. Tuotteita voi käydä katsomassa siellä ja esittää kysymyksiä kuvateksteissä, mutta ostaminen vain Zadaan appin kautta. Varaaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

 

 

Menemme kohti kesää ja valon määrä lisääntyy koko ajan. Suosittelenkin kaikkia kuvaamaan nyt kevään ja kesän aikana niin paljon myytävää kuin vaan ehditte. Se on huomattavasti vaikeampaa talvella. Minäkin olen postaillut myytävää nyt joka aamu muutaman tuotteen jo viikkojen ajan. Hyvä kuvausvalo alkaa aamulla klo 6 ja olen käyttänyt jokaisesta aamustani tunnin mieluummin tähän, kuin facen selaamiseen.

Edelleen näen Zadaassa paljon tuotteita myynnissä, jotka olisi ehdottomasti kannattanut höyryttää ennen kuvaamista. Tähän suosittelen Philipsin vaatehöyrystintä. Sellaisen saa hankittua Gigantista kuudellakympillä. Laite on erinomainen myös matkaillessa ja kun tulee kiire aamulla saada itsensä huolitellun näköiseksi. Yhdellä säiliöllisellä höyryttää 1-2 vaatetta, ja laite on turvallinen myös aroille tekstiileille, vintagelle, vuoritetuille vaatteille ja neuleille. Muistakaa myös tarroittaa lemmikkien karvat pois kuvista.

 

 

Zadaa käyttää nykyään Matkahuollon pakettipalvelua yhteistyökumppanina, eli maksat postimaksuja tuotteen lähettämisestä maksimissaan 4€. Myytyäsi tuotteesi saat sille toimituskoodin (numerosarja) ja voit viedä paketin lähimpään drop-off paikkaan eli yleensä R-kioskille tai lähikauppaan. Sieltä se kuljetetaan parissa päivässä ostajan lähimmälle R-kioskille. Minusta tämä on loistava systeemi varsinkin niille, joille Posti ei ole kovin lähellä ja joilla on ongelmia selvitä sinne ennen sulkemisaikaa. Itse olen töissä melkein aina postin aukioloaikoina, joten tämä on minulle about ainoa tapa saada tuotteet toimitettua.

 

 

Jos et ole vielä kirjautunut Zadaahan, muista koodini OL8251 niin saat 5€ shoppailurahaa tilillesi. Klikkaa itsesi TÄNNE lunastaaksesi koodisi.

 

ZADAA KOTISIVUT // FACEBOOKISSA // APP STORESSA // PLAY KAUPASSA // INSTASSA

 

Share


2 responses to “Zadaa Discover”

  1. […] Outi Pyy Ikä: 39 Blogi: outilespyy.com Tyyli: Taiteilijahenkinen ja klassinen second hand eri […]

  2. […] Outi Pyy Ikä: 39 Blogi: outilespyy.com Tyyli: Taiteilijahenkinen ja klassinen second hand eri […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *